AsperBK kullanıcısının son içeriği

1. A

Cruiser için sert kabuk ve deri çanta yaptırmak istiyorum

Selamlar; Başlıktan anlaşıldığı üzere motosikletimin orijinaline yakın bir çanta(saddlebag) yaptırmak istiyorum. İçi sağlam bir plastik, dışı ise deri. Ölçüleri olsa kendim yaptıracağım ama kalıp çıkartmak vs hep iş. Çantalar ya deri ya da alüminyum yapıldığından istediğimi yapabilecek bir...
  2. A

Custom Egzozlar Hakkında (Cruiser)

Aranızda el yapımı egzoz yaptıran var mı? Ama son susturucuyu değiştirip soba borusu takmaktan bahsetmiyorum, tam takım egzoz yapımından bahsediyorum. Türkiye'de cruiser egzoz bulmak çok zor ve kısıtlı, olanlar ise 8.000+ TL. Hiç yaptırmış olan, yaptırıp memnun kalan, yaptırıp memnun kalmayan...
  3. A

YAMAHA XVS950A ALINACAKTIR!

Ekimin sonunda çekimin vakti gelecek. Dolayısı ile Ekim sonuna kadar aramaya başladım. Sahibinden gibi sitelerde saçma sapan fiyatlara koyup satılmadan tutuyorlar. Adamların ilanları yıllanmış hala fiyatı yükseltiyorlar, bu motor o fiyatlara S-A-T-I-L-M-A-Z. Aradığım: 2013 model En fazla...
  4. A

Yamaha XVS950A Motor Blok ömürleri

XVS950A alacağım, komik fiyatlar çekmeye başladılar(10.000 km-20.000 km aralıkları); fiyatlar düşmezse almayı reddedeceğim ama her ihtimale karşı yüksek kilometrelileri (30.000 km-50.000 km) alınabilir fiyatlara geldiği oluyor. 2013 model, 10.000-20.000 km aralıklarında olan cruiser...
  5. A

Büyük gelen deri montu daraltma

Merhabalar; 54 Beden Revit Roamer deri montum var, büyük gelmeye başladı. Büyüklük kollarda değil, bel ve göğüs çevresinde; 52 Bedene daraltılması gerekiyor. Merak ettiklerim şunlar: -Mont yanlarından daraltıldığı zaman dikişleri bana ileride sorun çıkarır mı? -Yalnızca motosiklet giyim...