Aspava38 kullanıcısının son içeriği

1. Aspava38

Ücretsiz Hosting Hizmeti: Motosiklet Tutkunları İçin! ( Erkmenhost.com.tr )

Merhaba Motosiklet.NET Üyeleri! Uzun süredir Motosiklet.NET topluluğunun bir parçası olan bizler, web projelerinize destek olmak ve motosiklet tutkunlarının başarılarına katkıda bulunmak istiyoruz. Bu nedenle, Motosiklet.NET üyelerine özel bir teklif sunuyoruz: Web projeleriniz için ücretsiz...
  2. Aspava38

ses var, görüntü yok

Merhaba arkadaşlar motorda 6-7bin devirden sonra gaz yememe problemi var neyden kaynaklanıyor olabilir. emin olmamakla birlikte elcik ısıtma takmıştım ondan sonra başladı sanki. Sonra elcik ısıtmayı iptal ettim ama sorun yine devam ediyor.
  3. Aspava38

Balata sesi

Arkadaşlar ön fren balatalarindan 70km hizda başlayıp gittikçe artan bir ses geliyor. Balatayi 1,5 sene önce degistirmistim. Henüz yarıya gelmedi. Sizce neden kaynaklanır. Ustaya gösterdim kışın balata sert olduğu için yapması normal dedi ama geçen kış böyle Bir ses yoktu.
  4. Aspava38

Japon yapışrıcısını ne ile çıkarabilirim?

Merhaba arkadaşlar motorun deposuna japon yapıştırıcısı döküldü. Saf aseton ile çıkarmayı denedim ama etki etmedi. Tineri denemeye çekiniyorum açıkcası boyaya zarar verebilir diye. Boyaya zarar vermeden ne ile çıkarabilirim ?
  5. Aspava38

saatin geri kalması

selam arkadaşlar sabahları motora her bindiğim de motorun saaati geri kalıyor neden olabilir ?
  6. Aspava38

Yağmurluk önerisi

arkadaşlar merhaba kullanıp da tavsiye edebileceğiniz yağmurluklar var mı?
  7. Aspava38

İzmir'de Motor Ustası

Selam arkadaşlar İzmir'de güvenebileceğimiz, işini düzgün yapan, uygun fiyatlı motor ustası varmı. Forumda ve nette araştırdığım kadarıyla sabri usta ve oğullarını öneriyorlar urlada, buraya giden ya da tavsiye edebileceğiniz başka bir yer var mı?
  8. Aspava38

İzmir'de emniyet şeridi kullanmak

Selam arkadaşlar. Motovloglarda gördüğüm kadarıyla İstanbul'da motorlularin emniyet şeridinden gitmesine polisler müsade ediyor. İzmir'de bu durum nasıl, çevreyolda emniyet şeridinden gidip polise denk gelen oldumu ya da ceza yedinizmi bu yüzden.
  9. Aspava38

Bütçeye göre ekipman

Arkadaşlar kask, mont ve eldiven için 1500 lira butcem var Kask için aklımda ls ff320 düşünüyorum güneş vizorude var diye. Kask mont ve eldiven önerir misiniz marka model
  10. Aspava38

Tavsiyeleriniz nelerdir

Arkadaşlar öncelikle selam. Uzun bir süredir forumları takip edip bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. 34 yaşındayim İzmir'de yaşıyorum. Nisan sonu gibi motosiklet almayı planlıyorum alma sebebim ise gelip giderken trafige takılmamak 15 dk lik yol 1 saati geçiyor çünkü. Hafta sonu bir sürücü kursu...

Yeni mesajlar