AsirMahfi kullanıcısının son içeriği

1. AsirMahfi

2016 Rx3i Evo

Merhaba, yurtdışına yerleşeceğim için motorumu satmam gerekiyor. Mekanik olarak herhangi bir problemi yok, görsel olarak elbette çizik, pas vs gibi şeyler var. Bakımları düzenli olarak yapıldı. 2016 model oksijen sensörü problemi yok. Yanında 6-7 aylık Nexx marka kaskı ve yedek iç lastik, zincir...
  2. AsirMahfi

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Merhaba. Öncelikle bu haftasonu olmak üzere genel olarak kamp yapabileceğim kafa dengi insan arıyorum. Beni iyi kötü tanıyan insanlar var. Bu bir böbrek.avi değildir :) Şimdi durum şu; ismim Taha, 27 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, doğayı ve kampı seviyorum lakin çok geçmişim yok. Yani...
  3. AsirMahfi

At Aldım!

Saçma saçma fiyatlarıyla eski model cruiser almaktan vazgeçtiğim an içimdeki enduro merakının beni alt edeceğini biliyordum. Nitekim etti de. Ve nihayetinde kavuştuk. İkinci el, 2013 model, 22bin km'de tanıştık, ilk aşkı ben değilim. Ama beni seviyor bence. Henüz aksiyonumuz çukurlardan...
  4. AsirMahfi

Gaz almama sorunu

Geçenlerde yolumda giderken motor bi öksürdú tekledi falan ve gaz yememeye başladı. Karbüratörü temizlettim. Düzeldi. Ama 1 2 km gidiyorum gitmiyorum hop tekrar tekliyor bi.anda gaz kesiyor ve hiç bi türlü gaz almıyor. Sağa çekip marşa basınca tık yok. Yani marş var ama gaza dair tık yok. 2...

Yeni mesajlar