Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atatürk Hava Limanı otoparkı motosikletler için ücretsizdi. Artık ücret almaya başlamışlar. Çıkıştaki bariyerleri de motorlar yanından geçemeyecek şekilde uzatmışlar. Haberiniz olsun. Diğer havaalanlarındaki durumları bilen var mı?
Youtube'da çok görüyoruz. Karting pisti gibi küçük boyutlu pistlerde millet kendi motosikleti ile antreman, yarış yapıyor. Hatta 125'lik 250'lik motorlarla bile gayet pistin sınırlarını zorluyorlar. Süpermoto da çok fazla kullanılıyor bu tip yerlerde.
Türkiye'de neden böyle bir yer yok...
Selamlar,
Bu gün saat 2 civarı çalışmayan motorumu Ankara'da Çankaya'dan Aşti'ye götürmem gerekiyor. Çekerek götürmede ücreti karşılığında yardım edebilecek var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
Bana aşağıdaki numaradan...
Son zamanlarda çok fazla kararsız motora yeni başlayacakların "Hangi motoru alayım?" sorusunu görüyorum. Bu yazıyı onların zihinlerinin biraz da olsa netlestirmesine yardımcı olmak için yazıyorum.
"Boyum 1.80 kilom 70 kg şu motor olur mu?" Veya " Önce R25 alsam 10.000 km kullansam sonra MT07...