asdasd79 kullanıcısının son içeriği

1. A

Lastik zinciri

Öncelikle Merhabalar. Arkadaşlar malum kış ayları sıkıcı geçtiği için amatörcede olsa birşeyler yapmaya çalıştık. Umarım daha etkili ve kullanımı basit birşey yapacağız. Şimdilik deneme şansımız olmadı bir iki fotoğraf paylaşacağım 😊 En kısa zamanda kar üzerinde videomuzuda paylaşacağız...
  2. A

Egzoz Yapımı

Arkadaşlar Merhaba :) Yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacım olduğu için bu konuyu açtım . Motorsikletime uygun hem ses hemde gösteriş için uygun gördüğüm bir egzoz sistemi yapmak istiyorum . https://www.youtube.com/watch?v=dPWaUG4B5s0 Arkadaşlar attığım video temsilidir ama yapmak...
  3. A

Ayaklık Sorunu -

Arkadaşlar öncelikle herkeze selamlar . Mondial 250 MCT kullanıcısıyım yaşadığım ufak bir sorunu paylaşmak istiyorum . Ayaklıktaki müşürü kullananlar bilir. Viteste iken çalışmasını engelliyor . İptal etmek istiyorum yanlız kablolarını çıkarmama rağmen etki etmiyor motor çalışmıyor bu sefer...
  4. A

Resimdeki Parça Ne İşe Yarıyor ?

Öncelikle Merhaba ; Mondial 250 Mct sahibiyim , Yanlız kullanılmayan bir parça dikkatimi çekti sizden bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum . Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar yokmu parça hakkında bilgisi olan :( ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı...