artemis99 kullanıcısının son içeriği

1. A

EKEN H6S Aksiyon Kamera

EKEN H6S Aksiyon kamerası aldım. Test için arabanın camına monte edip kısa bir video çektim. Almayı düşünenler varsa tavsiye ederim. Tam bir fiyat/performans ürünü. EIS görüntü sabitleyici sayesinde titreşim minimumda. Göğüs bağlanto aparatı da aldım onunla da motosiklet çekimi yapacağım bakalım...
  2. A

Piaggio XEVO 250 2013 model

Ayrıntılar ilanda. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-piaggio-piaggio-xevo-250-servis-bakimli-tramersiz-kazasiz-guncel-634787835/detay/
  3. A

Aliexpress Sırt Koruma Level2

Sizlere aliexpressten aldığım sırt koruma hakkında bilgi vermek isterim. Bildiğiniz üzere mont içine takılan orjinal sırt korumalar burda çok pahalı bende Revit mont var ona uygun model 200-250TL civarında keza impactec sırt koruma da aynı fiyatlarda ancak montuma uymuyor. Bu beni aliexpresste...
  4. A

Piaggio XEVO 250 2013 model 30000km de temiz 10.500TL

Arkadaşlar fiyat sondur. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-piaggio-piaggio-xevo-250-servis-bakimli-tramersiz-kazasiz-634787835/detay/
  5. A

Piaggio XEVO 2013 Beyaz

Kışın çok kullanmadığımdan dolayı satıp yaza yeni bir şey almaya karar verdim. İlan bilgileri aşağıdadır https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-piaggio-piaggio-xevo-250-servis-bakimli-tramersiz-kazasiz-634787835/detay/
  6. A

İstanbul-İzmir 12-15 Kasım 1200km

Geçen hafta yapmış olduğum İzmir rotası, gidiş dönüş 4 günde yaklaşık 1200km. Motosiklet : Piaggio XEVO Mola ve durak yerlerim: Pendik-Yalova feribotu - Bursa Köfteci Yusuf - Yasa Susurluk - Ören Burhaniye - Sarımsaklı Ayvalık - Alsancak/Bornova İzmir - Pergamon antik kenti Bergama - Ayvalık -...
  7. A

Verilmiş Sadakadan Harcadık (Kaza atlatıldı)

Bu sabah mili saniye ile kazadan kurtuldum. Tam Fenerbahçe stadın önünden geçiyorken sağda park halinde duran araç aniden U dönüşü yapmak istedi direkt önüme kırdı. Az kalsın kafa kafaya bodoslama giriyordum. Ben görür görmez manevra yaptım ama aklımdan geçen "aha da çaktık şimdi" oldu o da beni...
  8. A

1 Eylül Honda Fiyat Listesi

Bu sefer konuyu ben açayım dedim. Nasıl olsa iki lafın beli bükülecek. TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Model Tavsiye Edilen Satış Fiyatı (TL) Kampanyalı Nakit Fiyatı (TL) COMMUTER CB125F 11.700 TL 10.400 TL NAKED MSX125 15.000 TL - CB125R 20.100 TL 17.900 TL CB250R 25.200 TL -...
  9. A

Ev için hırsız alarmı

Ev için uygun fiyatlı bir hırsız alarmı araştırıyorum. Kullanıp memnun kalan var mı marka model önerisi olan var mı? Pronet gibi abonelik sistem istemiyoruz. Hırsız eve girdiğinde cayırtı koparıp apartmanı ayağa kaldırsın yeter.
  10. A

Motosiklet kullanmak üzerine düşünceler

Tesadüfen 2 yıl önce açmış olduğum blog yazımı buldum. Blogum aktif değil hiç olmazsa foruma giren birkaç kişi okusun faydalansın düşüncesindeyim. Yazı biraz yarım kaldı fotoğraflarla falan sayfayı süsleyip daha da geliştirecektim ama sonra uğraşamadım. Motosiklet üzerine yazılmış yüzlerce...
  11. A

SYM ye ne oldu?

Bugün farkettim ki, web sitesindeki model sayısı çok azalmış. Sadece 4 model kalmış. Joymax, Joyride, Fiddle3-200i Symphony ST200i tamamen uçmuş. Acaba güncelleniyor mu yoksa artık bu modeller gelmeyecek mi? Şu an sym-tr web sitesinde olanlar Fiddle III 125 Jet 14 Orbit II 50 Cruisym 250 ABS...
  12. A

Hybrid Range Rover ile 99 viraj 999 basamak, meydan okuma

Sadece izleyin, görüntüler şahane.
  13. A

Sahibinden.com'da ilginç bir ilan "hiç acil değil"

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-piaggio-hic-acil-degil-493989656/detay TAKAS YOK, ACİLİYETİ YOK DOLAYISIYLA PAZARLIK DA YOK, LÜTFEN MAİL YOLUYLA SAÇMA SAPAN TEKLİFLER GÖNDERMEYİN... demiş kendileri. İlk ilan tarihi 20 Ekim 2017 ve bu zamana kadar ilanı duruyor. Dalga geçmek...
  14. A

Yılsonu gelen cezalar

Şirket aracına dün 3 adet ödeme emri tebligatı geldi. Bunlardan ikisi yapılandırma kapsamına aldığımız idari para cezası bir tanesi de hgs de bakiye olmadan yapmış olduğumuz köprü geçiş cezası. Anlaşılan para lazım.
  15. A

Özgüven patlayınca

Yorumsuz.

Yeni mesajlar