arnuwanda kullanıcısının son içeriği

1. A

Arka zincir dişlisinde salınım

Bugün fark ettik yolda iken , motorumun arka zincir dişlisinde hafif salınım olmakta. Sizce zincir takozlarından kaynaklanabilir mi? Yada başka bir sebebi olabilir mi . Bir de 500 km önce lastik değişimi oldu eksik bir şeyler yapılmış olabilir mi . Teşekkür ediyorum.
  2. A

4 5 bin devirden sonra boğularak stop etme

İyi günler arkadaşlar, 97 model BMW F650 motorum durup dururken gaz yememeye ve tekleyerek boğulup stop etmeye başladı, özellikle de 4-5 bin devirden sonra vites değişiminde yapıyor 80 km yi geçemiyorum gazı köklememe rağmen gaz almıyor, sebebi ne olabilir sizce .
  3. A

Yamaha Fzs 1000 (2003) Cafe Racer Çalışmas

Uzun bir aradan sonra tekrar , başka bir makine ile çalışmaya başladık . Bu seferki çalışmamız bir Fzs 1000. Bu kaslı makineyi birde Cafe Racer da görelim istedik. Önceki çalışma ( Bmw F650)...
  4. A

BMW F650 FUNDURO

Özenle toplanmış yenilenmiş bir makine,forumdakiler bilir, yapım aşamalarını forumda bulabilirsiniz... Makine ÖZELLİKLERİ: -1997 MODEL ENDURO bir makine -72650 km de orjinaldir, makinesi hiç açılmadı. -BMW APRİLLA ortak üretimi tek silindirli 48 hp motor (2000 model ve sonrası bmw kendi...
  5. A

YAMAHA FZS600 vs FZ6

2000-2003 arası Fzs600 2004-2008 arası FZ6 Arkadaşlar bu iki makine arasında kaldım ikisini de inceledim teknik özelliklerini az çok biliyorum fakat kullanıcı yorumlarını almak ve ona göre karar vermek istiyorum, şimdiden teşekkürler...
  6. A

Tek silindir 4 zamanlı motorda senkron

Arkadaşlar, f650 de karbüratör senkron ayarı varmıdır, tek silindir 4 zamanlı olduğu için soruyorum, teşekkürler
  7. A

SATILIK F650 1997 (FUNDURO)

Tr de TEK F650 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-tr-de-tek-f650-353339209/detay
  8. A

TR DE TEK F650(funduro)

TÜRKİYE'DE TEK OLMAK İSTEYENE -1997 MODEL BMW F650 (FUNDURO) -TÜV TAM (19.09.2016) -ORJİNAL 72000 KM DE (AKTİF KULLANILDIĞI İÇİN RAKAM DEĞİŞEBİLİR) -BÜTÜN GRENAJLARI ZEVKİMİZE GÖRE BOYANDI YENİLENDİ (RUHSATA İŞLİ : DACİA KAHVERENGİ) -TÜM KABLO VE ELEKTRİK DONANIMI YENİLENDİ -ÖN CAM...
  9. A

Sis farının açma-kapama switch de sıkıntı

Herkeze kolay gelsin öncelikle, motoruma sisfarları için gidondan bağlamalı switch alıyorum ikidir (25₺ fiyatı) ve ikisinde de switch in içi eriyor kablolar da çok ısınıyor, acaba aldığım ürün mü kalitesiz yoksa ben mi yanlış bağlıyorum sormak istedim çünkü çok güzel çalışıyor bir süre...
  10. A

Gaz teli problemi

97 model bmw f650 motorumun gaz teli koptu ve netten arastirdigimda 2000 ve sonrasi modellerin gaz teli mevcut uyumlu olup olmadigini ogrenebilirmiyim
  11. A

BMW R1100 RT Kullanan bi bakabilir mi !

Arkadaşlar ; kısa bir süre sonra bu modelden ikinci el almak istemekteyim tarzı hoşuma gitmekte , bana yardımcı olur musunuz lütfen ; görüşlerinize gerçekten saygı duyduğum bir site , şimdiden teşekkürler ...
  12. A

BMW F800R BUJİ NEREDE ?

Arkadaşlar nerede olduğunu bilen varsa bana söyleyebilir misin ? Buji değişimini yapmak istiyorum.
  13. A

Akü problemi

2015 temmuz ayında alınmış aküm dengesizleşti ve voltaj ve amper değerleri ne olmalı , iki marştan sonra volt değeri 11.56 ya düştü marşı basmıyor , dolduruyoruz 12.4 oluyor daha sonra gene düşüyor ...
  14. A

Sis farlarına led takmada problem

Arkadaşar elimdeki sislere led aldım fakat değiştirdiğimde vede açmaya kalktığımda sigorta atıyor , ledlerim amperi daha düşük olmasına rağmen bulamadım bi türlü sorunu acaba artısı eksisi ledlerde farklımı resimler aşağıda Sislerin fotosu : Sislerin orjinal lambaları : Yeni ledler :
  15. A

BMW F650 1997 MODEL (FUNDURO) ÇALIŞMASI

Arkadaşlar herkeze iyi çalışmalar , bizde elimizden geldiğince biraz değişikler yaparak makinamızı tamamladık . [/url][/IMG]

Yeni mesajlar