arfyilmaz kullanıcısının son içeriği

1. arfyilmaz

Suomy SR Sport Vizör Vidası

Merhaba, fotoğraftaki yuvarlak gri vidayı arıyorum. Vizörü temizlemek için söktükten sonra sanırım kilitlemeyi unutmuşum yolda düştü. Motoliz'de yok. Elinde önceden almış olan vs varsa alabilirim. (Sağ taraf) Kask: Suomy SR Sport
  2. arfyilmaz

34 JJ 3472 SYM EVO - Ümraniye , Mamık Kemal Mahallesi'nden Çalındı!

Dün (08.10.2019) gece saatlerinde Ümraniye Namık Kemal Mahallesi'nden çalındı. Beyaz ve plakası 34 JJ 3472. Gören,duyan, eden olursa iletişim için 0532 685 1097 numaralı telefondan Köksal YILMAZ'a haber verebilirlerse seviniriz. resimag.com/p1/9b6980891ea.jpeg
  3. arfyilmaz

Shoei Qwest mi Suomy Apex mi ? Ya da başka ?

Bu ay a2 ehliyet sınavına girip işe gidip gelmelik scooter almayı planlıyorum. 2 kask arasında kararsız kaldım . Fiyatları birbirine oldukça yakın ve dış kabuk yapıları da benzer . Suomy Apex veya Shoei Qwest arasında kararsızım. 2.500 TL civarında fiyatları . Daha iyi öneri varsa 3.000'e...
  4. arfyilmaz

Yamaha Tricity 125 (Abs'siz) Vs Yamaha Nmax 125 (Abs'li)

Evden işe işten eve gidip gelmek için scooter almak istiyorum. Evim Ümraniye'de işim ise Beşiktaş belediyesinde yani Levent'te. 2 scooter arasında kararsız kaldım. Aslında aklıma en çok yatan ve istediğim Tricity 125 ancak ABS'li olan 155'lik modeli bütçemin üzerinde . 2.seçenek olarak da Yamaha...
  5. arfyilmaz

Merhaba ..

Herkese merhaba . İsmim Arif 30 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. Daha önce de dönem dönem motosiklete merak salmış ancak almamış biriyim , ancak bu sefer biraz da mecburiyetten almak zorundayım sanırım. Evim Ümraniye'de ve yeni işim Beşiktaş Belediyesinde olacak. Git gel için scooter...

Yeni mesajlar