Arensnuphis kullanıcısının son içeriği

1. A

HONDA CB650R vites kutusu veya motordan gelen " tıkırtı " sesi

Yok bu değil hocam bakmıştım. :D 1767267919 İşte servisler bir zahmet edip bir yerleri açsa baksa çok iyi olacak ama hiç açmaya yanaşmıyorlar. Başka bayilerde zorlayacam artık açın da bakın diye yani.
  2. A

Her sıcaklıkta yapıyor ya. Hava sıcaklığı fark etmiyor. Tamamen motor ısındıktan ve 10 15 dk lık kullanımdan sonra oluşan saçma sapan bir ses. Mecidiyeköy de cool motor ercan var diye duydum. Yüksek cc motorlara naked motorlara vs. bakıyor. Eğer hiçbir servis bu işi çözemezse ona götürürüm...
  3. A

Arkadaşlar herkese merhabalar. 1 hafta önce sıfır 2025 model CB650R aldım. Ancak motoru aldıktan sonra motoru bir 10-15dk sürüyorum mesela, ardından motor iyice ısındığında düşük rpm'lerde sesler gelmeye başlıyor. Sesi tanımlayacak olursam, motoru vitese atıp gaz verince " tak\clank " tarzı bir...
  4. A

Xmax 250 ABS 2024 birçok sorun var, ne yapabilirim?

Arkadaşlar merhaba, Motorum 2024 model Xmax 250 ABS. Daha 2 ay önce aldım motoru. Motor 2870 km de. ( 100 km de aldım. Bir nevi ikinci el ama sıfır gibi diyelim. ) Ancak motorda son 3 gündür aşağıdaki sorunlar çıkmaya başladı: - Motor ilk kalkarken ısınana kadar motoroun yalpalaması ( Titreme...

Yeni mesajlar