Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ama düşüncem 1 yıl gibi bir zamana sattığımda çok değer kaybetmemesi şuanda ikinci elinden daha ucuza alıyorum motoru zaten. Pahalımı tabikide evet ama derdim değer kaybetmemeside biraz aslında.
Bodrumda oturuyorum. Burada KTM bayisi var mı onu bile bilmiyorum :D Galiba seçimim R25'den yana olacak. Bayi nisan ayının 30'una kadar 387.000TL fiyat biçmişti şuan 400.000 bayinin fiyatı tekrar indirme şansı var mıdır sizce? Ayrıca kampanya sayfasına baktım ve kampanyanın 2026 model R25 için...
Şöylede bir düşünce var kafamda R25 alıp sıkılırsam sıfırına yakın fiyata satabileceğim zaten RC390'da tercih edebilirim ama dediğim gibi sadece bir düşünce RC390 ile ilgili izlemediğim video kalmadı denebilir çok hoş motor ama servis ve değer kaybı korkutuyor beni.
R125 motorumu limitine kadar kullandığımı düşünüyorum. R25'ide limitinde kullanabileceğimi düşünüyorum ama sorun şu motorda ne bi çekiş kontrol var ne bi ekran var hiçbir şey yok bu beni biraz üzüyor ama 6-7 ay sonra satmaya kalkarsam da en az değer kaybı o olacak gibi. RC390'ı sürüp...
Herkese merhaba. 4700 km’dir R125 sürüyorum ve artık ufak ufak motor sıkmaya başladı. Şehir içinde iyi olsa da yolda gazlayınca maalesef sıkıcı geliyor. Geçiş olarak R25 ya da RC390 düşündüm ama şöyle bir sorum var. Eğer R25’e geçersem çabuk sıkılır mıyım, ya da genel olarak sıkılır mıyım? RC390...