Arda1414 kullanıcısının son içeriği

1. Arda1414

Satılık 500cc ATV

Araç 1930 km dedir. Çok temiz , tüm bakımları yaptırıldı. Yanında kamuflaj desenli branda hediye edilecektir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-bumoto-jinling-satilik-bumoto-hummer-500-long-sifirdan-farksiz-186790254/detay/
  2. Arda1414

Motosiklet almayı planlıyorum

Merhabalar önümüzdeki yıl motosiklet ehliyetimi almayı planlıyorum. Sizin yazdıklarınızı okudukça motosiklet aşkı kanıma işledi. Motosiklet ehliyetimi alır almaz kullanmaya başlamak istediğim için motosiklet bakmaya erkenden başladım :queen: . Touring,chopper,scooter ve adventure tarzı...
  3. Arda1414

Satılık ATV acil ihtiyaçtan

Biricik ATV mi para sıkıntısına düştüğüm için satıyorum tüm bakımları yapıldı 2012 model bumoto hummer 500 long model 1900km de siyah renk kamuflajlı brandası var arkada bagaj var 34 beygir 500cc 4x4 sorunsuzdur fiyatı 19500tl ancak pazarlık payı az da olsa var ilgilenen arkadaşlar beni 16 30...
  4. Arda1414

telsiz

Merhaba arkadaslar ben atv den evdekilerle iletisim kurmak icin bi telsiz ariyorum ne olur ne olmaz diye telefon kullanmak da baya zor oluyo eldivenlerle bide cebimden dusmesin diye bagaja koyuyorum iyice sıkıntı yaratiyo yani bilen varsa 10 km menzilli falan bi telsiz ariyorum olmadi yurt...
  5. Arda1414

Atv için palet

Merhaba arkadaşlar atv m için bir palet takımı almayı düşünüyorum türkiyede satan kimse varmı onu bilmiyorum ama bir yolunu buluruz artık siz ne önerirsiniz belki aranızda atv ile ilgilenen az ama bilenler yardımcı olursa sevinirim.:)
  6. Arda1414

adana teknik servis

Merhabalar aranizda adanada atv ye bakabilecek duzgun servis yada usta biliyorsaniz yarfim edebili misiniz uc farkli yer denedim hicbir yer adam gibi bakmadi
  7. Arda1414

bumoto hummer 500 long

Merhaba arkadaslar ben bumoto hummer 500 long sahibiyim ama motorda sorun yasiyordum ve suan calismiyor calistirmak icin tusa bastigimda tik diye bi ses geliyo baska bisey olmuyo yanda elle calistirmak icin bir halat benzeri bisey vardi onunla denedim halat disarida kaldi simdi ise oylece...

Yeni mesajlar