apsuwa77 kullanıcısının son içeriği

1. A

UYGUN YUKI YEDEK PARCA !

arkadaslar herkeze hayirli surusler benim yuki 250 cross motorumun sibop kesme sonucu indirdigim alt motoruma silindir egzantirik mili piston sekman lazim fakat cok pahali bayiilerde fabrika perakende satis yapmiyor bildiginiz uygun satan yer varmi silindir piston sekman 600 tl
  2. A

Motor kitlesi yardım

Arkadaşlar herkese hayirli akşamlar 1 hafta önce 2.el bursadan aldığım Yuki 250 izci cross motorumun dün sibob kırıldı ve pistonla silindir kapağına zarar verdi yeni parçalar 1000 tl tutuyor beraber motoru dagittigimiz arkadaşım rektefe yaptıralım diyor sizce rektefe yaptırarak yeni piston...
  3. A

kanuni seyhan yan kapak

arkadaslar kanuni seyhan 125 ime yan kapak arıyorumj elınde olan varsa mesaj atabılırmı bnmkıler çatlak çutlakda :)))
  4. A

mondial 151 rs scooter yardım

arkadaşlar scooterım bi anda stop etti ılkten motor kitledi sandık (yağı azdı) sra akuyu sarz ettık taktık mars donuyo ayaktan basıldındada pıston vuruyor ama motor çalışmıyor sizce motormu kitledi yoksa elektrik arızasımı var cevaplar için sımdıden tesekkur ederım saygılar ...
  5. A

mondıal 100 hk yardımmm arkadaslar

selam arkadaslar bnm mondıal 100 kh motorum uzun yolda sıcaklayınca motor tekleme yapıor motoru bıraz dınlendrdımde gecıyo uzun yol dedysemde 20 25 km hızlı bı sekılde gderken yapıor bu teklemeyı karbüratör jiklesini çektimde biraz düzeliyo karbüratör tıkanmıstır edım actım baktım butun delıkler...
  6. A

motorum elektrık kesıyor

öncelikle böyle çözümleme yapmaya çalıştınız için tesekkurler. Arkadaslar bende 100 cc cup hsun marka bı motorsiklet var motorum arıza actı 2 yıllık hazır acmısken bende rektefe attırdım komple fakat hersey yolundayken motor elektrık kesmeye basladı 1 vitesde o kadar kesmıyo vites buyuttukçe...

Yeni mesajlar