aonal kullanıcısının son içeriği

1. aonal

Voge 525 Dsx hakkında düşünceleriniz nelerdir

Merhaba hala kullanıyormusunuz memnunmusunuz acaba
  2. aonal

MANAVGATTA APART

Arkadaşlar merhaba Evrenseki Manavgat/ANTALYA da bulunan Neu Mann's Apart Otelden 29/08/2022-02/09/2022(4 gece 5 gündüz) tarihleri arasında ETS Turdan apart kiraladım fakat düğün işimiz nedeniyle gidemiyorum şuanki sitesinde fiyatı 2950tl ben aldığım fiyata 2000TL ye vereceğim. İlgilenen...
  3. aonal

Mandıra Filozofu

Selamlar yukarıda ismini yazdığım filmi eminim çoğunuz izlediniz bende sanırım 6 7 kere izledim çok sevdiğim hayatıma dokunan bire filmdir. Bu filmin sayesinde şehir yerinde evi olan ben anladım ki çocuğuma apartman dairesin de aman oğlum zıplama alt komşuya ayıp olur, aman oğlum üstün...
  4. aonal

GÖZ ÇİZDİRME LAZER AMELİYATI??

Arkadaşlar 2,75 miyopum yani uzağı göremiyorum 22 senedir gözlük kullanıyorum aranızda bu ameliyatla gözünü çizdiren varmı memnunmusunuz sonraki dönemlerde sıkıntı yaşadınızmı anlatırsanız sevinirim iyi günler dilerim hayırlı bayramlar hepinize
  5. aonal

KAYI AMBLEMLİ BALTA

Arkadaşlar merhaba bizim köyde eskiden en az 10 demirci dükkanı varmış şimdi ise bu çevrede tek dükkan kaldı geçenlerde TRT AVAZ dan gelip bu abilerin dükkanı nı çektiler facebook ta filan paylaşımlar yapıldı fakat yorumlarda özentilik filan yazmışlar siz ne düşünüyorsunuz demircilik le...
  6. aonal

Bir küçük olympos gezisi

Bu geziyi 2013 yılında yapmıştım ve ilk uzun yolumdu Konya(Ahırlı)-Konya-Isparta-Antalya-Kemer-Olympostu rotam buydu ve hayatımda yaptığım en heyecanlı şeydi ve o zamanlar yeni oldugumdan foto filan çekmiyor sadece sürüyordum bunlarda nişanlımın isteğiyle olanlar :) Önce Konyanın Ahırlı...
  7. aonal

KIŞLIK LASTİK

Arkadaşlar merhaba yeni bebeğim oldu malum aile olunca sorumluluk artıyor eskiden pek düşünmediğim şeyleri fazla düşünmeye başladım :) bu kış kışlık lastik takmayı düşünüyorum aracıma: 1-Goodyear ultragrip 8 2-Nokian bu 2 lastikten birini almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz nokian kış...
  8. aonal

Otomobil tavsiyesi

Arkadaşlar iyi akşamlar.. 2012 yılında bu siteyle tanıştığımda sizlerden aldığım tavsiyeler üzerine yamaha ybr 125 esd sahibi olmuştum hiç pişman olmadım iyiki almışım diyorum şimdi yine tavsiyelerinize ihtiyacım var:) Yılda en fazla taş çatlasa 10.000km yol yapabilirim 35.000TL ye hathcback...
  9. aonal

Prefabrik Evde Belediye İzni v.s. İçi Ne kadar para gider ?

Arkadaşlar geçen bir ev gördüm 2+1 prefabrik çok güzel bir şeydi araştırdım çok uçuk fiyatı yok fakat bu Belediye İçin Proje-İzin vs. gerekliymiş onlara ne kadar gidiyor bir bilgisi olan böyle birşey yaptıran varmı?
  10. aonal

ÇANAKKALE RUHU...

Arkadaşlar selamlar bir sorum var genel olarak ne düşünüyorsunuz merak ettim.. -Sizce şimdi bir savaş çıksa ve yine vatanımızı savunma durumunda kalsak sonuç ne olur yine Çanakkalede olduğu gibi geçilmez olurmuyuz? O ruh kayboldumu sizce yoksa içimizde bir yerde varmı ne dersiniz? - Benim...
  11. aonal

HANGİ KİLİT ?

Arkadaşlar Motosikletim Yazın Dışarda Duracak bir tane Halat kilit almıştım ama güvenemiyorum 1 tane daha almak en azından içimi rahatlatmak istiyorum hangisini almalıyım sizce 1- http://www.motomaxonlineshop.com/armor-alarmli-kablo-kilit-180-mtx22-mm-led-isikli-pmu2019...
  12. aonal

Sigorta Şirketleri Arasındaki Fiyat Uçurumu?

Arkadaşlar selamlar evde otururken bu sigorta ne zaman bitiyor diye aklıma geldi allahtan gelmiş 14 Şubatta sigortam bitiyormuş :) Geçen sene sigortayı yapan yere Axa sigortya gittim geçen sene 114 TL olan şey bu sene olmuş 125 TL :jocolor: Her neyse gittim başka yere ERGO dan 53 TL ye...
  13. aonal

2015 Motosiklet Festival Takvimi?

Arkadaşlar sitede baktım da bulamadadım 2015 yılı motosiklet festivalleri ne zaman açıklanır Özellikle Manavgatı merak ediyorum
  14. aonal

İlk kazam (Motorda uyumak nedir arkadaş yaa)

Selam arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Geçtiğimiz Cuma yaptığım daha doğrusu çok ama çok ucuz atlattığım bir anımı paylaşmak istedim. Arkadaşlar siz siz olun yorulduysanız yorgunsanız boşverin durun bi 10 dk dinlenin.. Her hafta sonu ailemin yanına gidip geldiğim yoldur...
  15. aonal

Kıyamadım satmaya...

Bazıları ya motor değilmi bin git işte neymiş sanki falan filan derlerde benimki öyle değil arkadaşlar.. Motorumu almak için 25 sene bekledim hep hayal ettim sonunda aldım daha 6800 de hani kız gibi derler ya valla öyle bu arada motorum ybr125esd :) Ulan bizde bişey aldın sandıydık demeyin...

Yeni mesajlar