anotherbrick kullanıcısının son içeriği

1. A

Kış geldi, motorlar yattı mı?

Bu motor kimi insan icin hobi kimi icin ulaşım araci. Benim icin hafta sonları dağa yaylaya doğaya kampa sürdüğüm bir hobi. Kasımın ortasından sonra yayla işi biter. Soğukta 2000 metre de neyin kampini yapayım yada süreyim. Ilık götlü diye tabir eden arkadas bende motoru 12 ay asfallta suren...
  2. A

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

Yaşla beraber ekonomik şartlarda oturuyor. Hayat tecrubesi artıyor kendine hobilerine zaman ayirip buna para harcıyor. Atıyor 3 lu çantayı vize varsa Avrupa yoksa Turkiye turu yapıyor. Gunun sonunda Racing motor cadde motorudur bir cesit aksesuardir. Seyahat amacı taşımaz. Olgun insanın...
  3. A

Sinop Batum turu

Zamanınız genisse sahil yolunu kullanmayın. Hicbir albenisi yok. Vezirkoprü Boraboy golu Perşembe yaylasından̈ den girin sahil seridini görmeden Artvin Macahel Vadisinden Hopaya inin. Kullandığınız motor ve surus sinirlariniz nedir bilemiyorum bazen arazi toprak göreceksiniz. Cadir konaklamasini...
  4. A

Avrupa da Motosikletler İcin Guncel Vinyet Bilgisi

2 hafta sonra Yunanistan, Makedonya, Sırbistan, Hırvatistan, Slovenya, İtalya, Avusturya, Cekya, Macaristan,Romanya, Bulgaristan seklinde bir rota yapacagim. Ulkeler yillara gore, otoban giselerinde odeme vinyet, sadece e vinyet odeme gibi değişen sistemleri kullanıyor. Bazı ülkeler...
  5. A

Kask ne kadar sıkmalı?

Her kaskta beden bir olmuyor sanirim. Yada bazi kafa yapilarina gore degisiyor. Ben MT marka kaskta M beden kullaniyordum AGV de M beden yarim saat sonra baskı yapiyordu ağrıdan durup çıkarmak zorunda kalıyordum. L ile değiştirdim. Açılma olmuyor en azindan kaliteli kaskta olmuyor. Sizinki de öyle.
  6. A

Yuki yk250 21r samurai 2025 hala alinabilirmi

O motoru 2015 de 6 ay kullandım yağ yakıyordu ve aşırı titresim problemleri vardı. Giderken düşen parçaları vardi. Ama asıl problem 2012 model motorun 8000 km olduguna ikna olman.
  7. A

Kışın Motor 4-5 Ay Yatıyor Akü Bitmemesi İçin Aküyü Söksem

Aküyü söküp haftada bir 6- 8 saat sarj ederseniz akünüz uzun sure kullanilir. Bu şekilde bir aküyü 7 yil kullandım
  8. A

Başlangıc Chopper Tavsiyesi ve 2.El Piyasası

Bende cruiser motosiklet seviyorum. Uzun sure hyosung gv 250 kullandım yaklasik 6 sene önce sattım. O zamanda parca sıkıntısı vardı şimdi parça bulmak sanirim daha problemlidir. Parça dediğimde basit filtre vs düşünün artık. Elektronik altyapısı genel olarak sorunlu bir model çözülemeyen sensor...
  9. A

2023 Suzuki V-Strom DL650 (Fotoğraf Galerisi)

Teşekkür ederim ilginiz için. Evet her yaz 3-4 haftalik kampli, doga agirlikli, solo yurtdisi rotalar çiziyorum. Kısmetse bu yaz orta avrupa yapacağım. Benim boyum 167. Airflow cam alçak seviyede dahi rüzgardan gayet iyi koruyor. Kaskta herhangi bir turbulans yaratmiyor. Gorusu kapatmiyor...
  10. A

Sakar Virajlarının aşırı underrated olması

Hayır korkunç değil. Biraz arazi deneyimin varsa rahatlıkla geçerbilirsin. Yagmurda tavsiye etmem pek keyif vermez ve hava gunesli olsa da ögleden sonra sis çökebilir görüş düşebilir. O civarda demirkapi yaylasi ve göller bölgesini de görmeni tavsiye ederim. Aygir gölü vs..
  11. A

Ben geçtim dostum
  12. A

Stelvio ile Sakar aynı cümle içinde kullanılamaz. Biri 3000 metreye ulasan dar bir dag yolu digeri stelvionun 10 da 1 i uzunluğunda genis kara yolu. Stelvio da hairpin dönerken yukarıdan arac geliyor mu diye bakarsın çünkü ona göre pozisyon hiz ve vites belirlersin. Bu şekilde 40 hairpin...
  13. A

2023 Suzuki V-Strom DL650 (Fotoğraf Galerisi)

Italya Amalfi kıyıları Roma Colleseum Alpler
  14. A

Sadece müzik dinlemek için intercom gerekli mi

Şehir içi değilde uzun yoldaysam mutlaka müzik veya podcast dinlerim. Farklı kulaklıklar denedim en memnun kaldığım jabra elite 25 ti ama bir müddet sonra hepsi kulakta baskı oluşturuyordu. Sonra cardo istercom aldım rahat ettim. Efsane ses sistemi var 45 mm jbl kulaklıkla geliyor ve kaskdaki...

Yeni mesajlar