anlıktutkular kullanıcısının son içeriği

1. A

İnternetten motor alacağım ancak 16 yaşındayım?

ulan geirzekalı pezevenk,al sana açık ediyorum tamam mı,yok urfalı yok tutku falan,memleketimden vurmaya mı çalışıyorsun onun bunun evladı seni,seni de karını da çoluğunu da çocuğunu da elime alırım,seni de sr a değil benimkine bindiririm,ama hayalde değil,3-4 köpek havlamışsınız,bende sizi bir...
  2. A

ben defterime güzelce validenizi çizdim merak etmeyin 1743333964 gelsin bir tur da ben onu döveyim 1743334017 sıkıntı yok davet sana da açık yeğenim konum urfa,bilirsin burada kas kullanmıyorlar GYMciyim falan diyorsan,ha gerisi de sende olabilir,hiç farketmez,gel :) 1743334709 Ban yermiyim...
  3. A

Tamam gardaş,sözüm olsun sana bunu hatırlatacam,amma velakin tüm platformlardan forumlardan kendine dair herşeyi silip,izole hayata geçecen tamammı. 1743246072 yolda motoru değil de seni görür isem,senin ile fotoğraf çekip foruma atıcam,ya da savcılık çeker bizi,ama söz ver şikayetçi olma .
  4. A

la beygir oğlu beygir 16 yaşında birinin alım işlerinden ne kadar anladığını düşünüyorsun,ama insan üretiminden anlarım,size de bir maymun kardeş verebilirim,anaları emanet eder iseniz,haddinizi aştınız,çoluğunuzu çocuğunuzu SKeverim,hepinize söylüyorum,bileğim soyunuza sopunuza yeter,davetim...
  5. A

aynı aileden olduğumuzu sanmıyorum,amma velakin mezarını tekmelediğim babanın(çok eskilere dayanıyor hangi mezar bilemiyoruz,seçenekte çok)bu cevabı vereceğini düşünüyorum,şimdi yaşını başını al git burdan. 1743244177 tamam en denetimli sen ol ,eyvallah
  6. A

sen annene sor bakiyim,bilmez dediğin adam neler yapmışım ki sen olmuşsun 1743243062 senin okuma yazmanı SKeveyim,resimdekini çok sevmişsin,gel bir tur attırayım atla kucağıma,girişler uyuşuyor,direk gibi dikerim içinizde,düşmezsiniz.
  7. A

yanlış sormuşsun,kaçıncı baba(m)sın dicektin,malum evlat babayı kudurtmaz,baba evladı kudurtur:)
  8. A

olmaz içine gelemem sıkıntı çıkar 1743242383 valla "buralarda,şuralarda,görmezler"diyen sensin dınkof,bordo falan değilim ama,senin gibi klavye adamı da değilim,deneyebiliriz sıfır sıkıntı haberin ola,davetim açıktır,ha her davete icab eder misin bilmem,ama her icab ettiğin davet iyi biter diye...
  9. A

valla canım,buralarda falan derken hayırdır,sanalda baba mı oldun sen,seni de benim memlekette görmesinler,oltalar çekerler,moturunu alır,pipetten su içirirler,defol kendi süt çocuğunla karıştırma.
  10. A

yazdıklarımı tam oku,kaba olmamak için çok uğraş veriyorum,ben olurum,sen anla,be beynini YEdiğim,ailem sonunda ikna oldu,ailem ile çözdük işi,gerisi ile babam ilgileniyor,zaten o kadar kolay olmayacağının farkındayız,hiç yasaların adamı gibi davranma,sende illa yaşının gereğinden büyük motor...
  11. A

eyvallah yaşını başını bilmem amma,istersen 30 yıllık motor sürücüsü ol,kaza yapabilirsin,kart olayı da kimseye gerek kalmadı ailem ikna oldu günde 12 saat motor için çalıştığımı görünce,çok bilmişlik başa vurmuş,motor da benim için çok ta bir hayal değil,görgüsüz bir insan değilim kimseye hayal...
  12. A

Evvela cevaplar için teşekkür ederim,motorun gönderimi ay sonu gerçekleşiyor,o şehirde yaşıyan bir tanıdığı da gönderip testini yaptırdık,olmaz diyenler illa olucak,boş laflar,çok ta kale almayın,kimse de almamıştır,tekrardan teşekkürler,ricamdır bazılarımız soruya görüşlerini katmasın,berrak...
  13. A

olan birisinin kartı ile alacağım
  14. A

Sarı siteden 0 250sr alacağım,50 Bin peşinat sonrası 9-12 taksit ile ödeyeceğim,fakat 16 yaşındayım,bu süreç nasıl oluyor,gönderim sürecinde yaşım ile ilgili yetersizlik mevzusu var mı , herhangi bir belge vs. bir şey olucak mı,bu işler nasıl oluyor bir bilgim yok,alım sürecinde nasıl bir yol...

Yeni mesajlar