AnKa17 kullanıcısının son içeriği

1. A

400tl bütçe ile mont

Merhaba abilerim kardeşlerim 400tl bütçe ile yazın ve kışın giyebilcegim mont öneriniz var mı acaba ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ---------- Arkadaslar suan aklımda lbc 901 mont var iyimidir
  2. A

Yakıt tüketimi konusunda bir sorum var

Oncelikle merhabalar büyüklerim ve kardeşlerim ben bisey sormak istiyorum. Ornek veriyorum 3.viteste 50 ile giderken 7 - 8 devirler de mi 4.viteste 50 ile giderken 4 -5 devirler de mi Daha az yakıt tüketiriz
  3. A

Şikayet edebilirmiyim?

Abiler öncelikle selamın aleyküm bugun basımdan bir olay geçti onu anlatıcam ve yardımcı olmanızı bekliyorum. Akşam 9 gibi yolda gidiyordum ve onumdeki arac trafik yavas aktigindan dolayi ters seritte bos oldugundan dolayı herkesi solladı bende pesine takildım solladım sonra bi sure sonra ben...
  4. A

2.el motor alıcam fakat güvenemedim

Öncelikle merhaba iyi akşamlar dilerim bu benim forum da ilk günüm ve ilk konum. Ben 2.el motor alıcam "mondial drift 125" motor 2011 model fakat 9 bin km de ve el marşından çalışmıyor sahibi aküsü zayıf doldurunca düzelir dedi ama ben çekindim açıkcası 8 yıllık olup hem 9 bin km de olmasından...

Yeni mesajlar