Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dedim ben dah çok photoshop çalışması eklerim hepsibi bi konuda toplayım ki karışıklık ve boşuna fazla konu olmasın...
(Mod lardan ricam bu resimler için açtığım konuları kilitlemeleri yada silmeleri)
Bu Motora Hastayım nedense herkes mat siyah beyeniyo mat benim pek hoşuma gitmiyo siyah olup mat olmasa onu isterim ama neyse sizce hangi renk daha güzel ? :wiinkk: Bana her zamanki gibi mat beyenilcek gibi geliyo ama :)
Kırmızı
________________________________________________________...
Adamların evde 5 tane falan daha motoru war biz yolda giderken kasis war en sağdan geç falan dioz adamlar ne kadar rahat yaw
Şunların çin malı kullanıdğını düşünsenizi 2 saatte bir servise giderler herlade :P
Burdan :mrgreen:
Gilera Runner ın Göstergesine Hayran kaldım eğer (inşallah) keeway arn alırsam diye gösterge yaptım alır almaz ebatlarına uygun yapıp tabi daha düzenli bişekilde çıkarttırım gösterge yerine takıcam (takılıyomu bilmiyorum ama takılır heralde :))
Yorumsuz Bırakmayalım :):bestmt: ::shifty2:
Keeway arn kullanan yada yada almak için kuduran (benim gibi) masaüstüne hazırladığım bu resmi koyabilirler... :cat:
1024*768 - 595 kb - bide feyizoglu.com un reklamını yapmış gibi olmayım resmin üstünde olduğu için kaldı :wiinkk:
Buyrun burdan KEEWAY ARN MASAÜSTÜ ARKAPLANI :bounce:
Resimde Biraz illüzyon wardır kusura bakmayın yazıyı görmeniz biraz zor olabilir ben size baştan diyim ekranın yarısı bi defter yada dergi ile kapatın öyle bakın yoksa yazıyı göremeyebilirsiniz... :wiinkk:
125 cc altı scooterları bulabileceğim bir site yada motor markalarının siteleri warmı ???:silent:
Benim Bildiklerim (in dışında olursa iyi olur ) :
Honda
Yamaha
Elitte
Mondial
Kanuni