animanyak kullanıcısının son içeriği

1. animanyak

Photoshop Çalışmalarım !!!

2006 Beat :) Arn Maxi Scooter 250 Arn İbre !? Yorum / Devam
  2. animanyak

Photoshop Çalışmlarım !!! (Artık Hepsi Burda)

Dedim ben dah çok photoshop çalışması eklerim hepsibi bi konuda toplayım ki karışıklık ve boşuna fazla konu olmasın... (Mod lardan ricam bu resimler için açtığım konuları kilitlemeleri yada silmeleri) ________________________________________________________________ Ne tarafa baktığımı artık...
  3. animanyak

Artık Motor Hakimiyetim Daha İyi

Yorumlar :cherry:
  4. animanyak

Keeway Arn 150 Kırmızı

Bu Motora Hastayım nedense herkes mat siyah beyeniyo mat benim pek hoşuma gitmiyo siyah olup mat olmasa onu isterim ama neyse sizce hangi renk daha güzel ? :wiinkk: Bana her zamanki gibi mat beyenilcek gibi geliyo ama :) Kırmızı ________________________________________________________...
  5. animanyak

Bunlara Ne Diyim ben ??? (Video)

Adamların evde 5 tane falan daha motoru war biz yolda giderken kasis war en sağdan geç falan dioz adamlar ne kadar rahat yaw Şunların çin malı kullanıdğını düşünsenizi 2 saatte bir servise giderler herlade :P Burdan :mrgreen:
  6. animanyak

Gilera Runner ım Olsaydı Bende Yapardım

Runner ı war değerlendiriyo işte :mrgreen: Burdan :cherry:
  7. animanyak

Keeway Arn nin Göstergelerini Biraz Değiştirdim

Gilera Runner ın Göstergesine Hayran kaldım eğer (inşallah) keeway arn alırsam diye gösterge yaptım alır almaz ebatlarına uygun yapıp tabi daha düzenli bişekilde çıkarttırım gösterge yerine takıcam (takılıyomu bilmiyorum ama takılır heralde :)) Yorumsuz Bırakmayalım :):bestmt: ::shifty2:
  8. animanyak

Keeway Arn Arkaplan

Keeway arn kullanan yada yada almak için kuduran (benim gibi) masaüstüne hazırladığım bu resmi koyabilirler... :cat: 1024*768 - 595 kb - bide feyizoglu.com un reklamını yapmış gibi olmayım resmin üstünde olduğu için kaldı :wiinkk: Buyrun burdan KEEWAY ARN MASAÜSTÜ ARKAPLANI :bounce:
  9. animanyak

Hangi İlde Ne Kadar Motor Var...

Resimde Biraz illüzyon wardır kusura bakmayın yazıyı görmeniz biraz zor olabilir ben size baştan diyim ekranın yarısı bi defter yada dergi ile kapatın öyle bakın yoksa yazıyı göremeyebilirsiniz... :wiinkk:
  10. animanyak

125 cc altı scooterlar

125 cc altı scooterları bulabileceğim bir site yada motor markalarının siteleri warmı ???:silent: Benim Bildiklerim (in dışında olursa iyi olur ) : Honda Yamaha Elitte Mondial Kanuni