anilozerr kullanıcısının son içeriği

1. anilozerr

Kaskın önemini söyleyen ufaklık

Dün evin onunde otururken cocuklar sürekli motosikletle ilgili sorular soruyordu. Videodaki ufaklik ise birden kaskla ilgili bir sey soyledi bende tekrar ettirip video ya aldim cok tatli şirin bir ufaklik https://youtu.be/b5VEZ8g2LsE
  2. anilozerr

Gopro 3+ Kısa Video Sorunu

Sadece motosiklet icin değil uzun zamandır istediğim bir şeydi aksiyon kamerasi ve 2 gün once bir gopro 3+ silver edition aldim.Henüz hafiza karti almaya firsatim olmadigindan telefonumdaki 8gb lik microsd karti taktim. Şöyle bir problemim var. Kayit etmeye basladigimda video 15 saniye sonra...
  3. anilozerr

izmir-yeni foca yolu..

Az önce mavişehir den yeni focaya geldim. Canakkale asfaltindan yeni focaya dondugunuz de yol tek seride duser bilen bilir ve demir celik fabrikalari oldugu icin biraz tehlikeli. 70km/s ile ilerlerken karsi seritten bir aracin sollama icin cikacagini farkettim ve selektor yaparak hizimi dusurdum...
  4. anilozerr

Metzeler me22 (Acemi bakış açısı ile)

Motosikletimin lastikleri 9000 km olmasına rağmen hala orjinal lastikleriydi.Motosiklerimi aldığımdan beri vakit bulup değiştiremedim.Dün en sonunda işten biraz erken çıkıp gidip değiştirdim.Motosikletim ybr 125 ve lastik olarak metzeler me22 aldım.Sökme takma dahil 220 tl gibi bir maliyeti oldu...
  5. anilozerr

Herkese Tekrardan Merhaba

Öncelikle merhabalar. Aslında motosiklet tutkum çok önceden vardı ve bunu geçen sene ehliyet alarak resmiyete dökmüştüm.Daha önceki açtığım konularımda da ekipmanlarım ve motor hakkında görüşlerinizi almıştım.Fakat o zaman yurt dışından iyi bir iş teklifi almamla bir anda ekipmanlarım bazamın...
  6. anilozerr

Sürücü Kursu Saçmalığı

Merhabalar.24-25 Mayıs günlerinde direksiyon sınavım olduğunu farklı konularda cevap olarak belirtmiştim.Bugün beni çıldırtan asıl konu ise: Cuma günü sürücü kursundan telefon açtılar ve salı sabahı 10:00 da eğitim sürüşü olduğunu ve katılmamın mümkün olup olmadığını sordular.Bende tabiki...
  7. anilozerr

Kararsızlık Buymuş Demek ki :)

Merhabalar tekrar.Süreki forumlarda gezip google amcadan konular aratıp okuyorum ve hep düşünmüşümdür insanlar neden sürekli aynı konuları sorar diye.Fakat olayın bu kadar basit olmadığını başıma gelince anladım.İnsan en ufak bir farklılıkta birde ben sorayım istiyor. Yeni başlıyorum.Kaskım...
  8. anilozerr

Selamlar...

Herkese merhaba; Ben Anıl Özer.24 yaşındayım.Muğla'da yaşıyorum ve motor a heveslendim, daha doğrusu bayağıdır vardı bu heves fakat babam ve dayım yüzünden gerçekleştirememiştim.Artık yalnız yaşadığım için bu hevesimi gerçekleştirmem için bir engel kalmadı. Motorsiklet ile ilgili tüm forumlarda...

Yeni mesajlar