Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar, ben genelde ön freni kullanıorum ve bazi durumlarda on fren ile arka freni ayni anda kullaniorum cok nadir ön fren , arka fren ve motor frenini ayni anda kullaniorum fakat bu uyguladiklarim ne derece dogru ve asil sormam gereken soru hangi durumlarda hangi fren kullanilir ;
+Motor...
merhaba agabeyler motora yeni basladım 1000 km vitesli kullandım asırı eksiklerim var arkadslarim guzel kullanion desede benim eksigim cok bu foruma bilgilenmek icin uye oldum forum kullanmayi pek bilmiorum dun bir adam 600 rrla kaza videosunu paylasmis bende yorum yaptim sonradan forumu...
Merhabalar üstadlarım gaz ayarı konusunda sıkıntı yasıorum gaz ayarı teknigimi nasıl gelistirebilirim arkamdaki adam surekli kafa atior kaskıma ani gaz acip kesmem durumlarında motor one arkaya itiyor beni nedir bu teknigi gelistirmenin yontemleri saygılar sevgiler
merhabalar kimi insanda goruyorum seyir halinde sol parmaklar debriaj manetinde sag parmaklar fren manetinde kimisi sadece elcikleri kavrior ve ihtiyac halinde sadece manetleri kullanior dogru olan nedir bilgilendirirseniz sevinirim benim kendi stilim sadece elciklerden tutarim ihtiyac halinden...
merhabalar , hayirli pazarlar motora yeni basladim ve kendimi yanlis bir aliskanliga alistirmak istemiorum bu yuzden siz ustadlara birkac sorum olacak bu sorular durma sekli ile alakali ve debriaj kullanimiyla alakali
1-trafikte vites 5 te 100 ile giderken ilerde kirmizi isik yandi,benim...