Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. istabulda yeni kasa, 2. el cbr 125 almayı pilanlıyorum ama parasal konuda sıkıntılar var. benim peşinat olarak 3000-4000 verip, gerisi kredi kartına taksit ile yaptırabilme imkanı olan bir yer bulmam mumkünmüdür acaba ? bilen birisinden yardım istiyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-125-ozel-renkte-kacirma-157829078/detay/
Ilan budur, mesaj yolu ile her türlü soru sorabilirsiniz.
Merhaba. ocak ayında ilk motorumu 2006 cbr 125 imi almıştım. o heves ile motora pek bakamayıp direk almıştım motoru. şimdi 8. ayda muayenesi geliyor ama birkaç sorunu var . ilk aldığımda KM saati çalışmıyordu. tamirciye gittim, km telini çıkardı, denedi fln filn göstergenin arzalı olup, cbr...
Öncelikle merhaba.. İstanbulda oturuyorum, ev - iş arasında kullanacağım honda CBR 125 motor arıyorum bütçem maalesef 3000 i geçemiyor, satan arkadaşalr varsa cevaplarınızı bekliyorum