Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler herkese merhaba. Bu motor ile buccaneer arasında kaldım. İkisinden birisini alıp custom bir şeyler yapmak istiyorum. Buccaneer'da yedek parça sorunu varmış galiba. Cafe 152'de böyle bir sorun var mı? Çok başımızı ağrıtır mı
Hocam merhabalar. Ben de bu motora bakıyorum bir süredir. Manifold olayı kronik galiba bayağı gördüm. Ne yaptınız? Bu sorunu çözebildiniz mi? Bunun dışında aradan 2 yıl geçmiş. Bilmiyorum motoru ne kadar süredir kullandınız o tarihten itibaren. O tarihten itibaren neler yaşadınız merak ettim...
Videodaki tarzda bobber motor yaptırmak istiyorum. Kafamda çok soru var ama şunu sormak istiyorum; mondial buccaneer çok parçası bulunan bir motor değil genel baktığım kadarıyla. Buccaneer yerine honda'dan herhangi bir motoru videodaki kıvamda yapabilir miyiz? İnternetten biraz baktım lakin çok...