Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benzin deposu biraz daha büyük olsa iyi olabilirdi :) Daha önce de vespa ile uzun yol yaptım hem 150, hem de 250 cc ile. Gittiğimiz yollar hep asfalttı ve düzgündü. Motora göre hareket ettiğimiz için sorun yaşamadık.
Ama süre anlamında keşle daha fazla süremiz olsaydı iyi olurdu. Günde 400-500...
Teşekkürler. İlk plan aslında Fransanın Sete limanına motorları gönderip başlamaktı ama firmalara ulaşmada zorluk yaşadım. Sete de ekstra maliyetler olabilir gibi bir şey okudum ama bilgi alamadım. Dönüş yapmadılar. Sonra Trene döndük. Fiyatı da daha makul. Uçak ile uğraşmıyorsunuz. Aynı trende...
Teşekkürler. Kişi başı maliyet 2500 euro civarı diyebilirim. Otele kişi başı ortalama 50-60 euro verdik kahvaltı dahil.. Yeme - içme ortalama 30-40 euro. Yunandan feribotla gidiş geliş 400-500 euro arasıydı. Onun dışında otobanları sadece italyada kullandık. 40 euro civarı gitti.Benzin de...
Teşekkürler. Stelvio hiç bakmamıştım. İsviçre odaklı araştırdığım için karşıma çıkmadı sanırım ama bilsem giderdik. Listeme kaydedeyim. 35 in sahibine selamınızı söylerim :) Umarım planınızı gerçekleştirirsiniz.
1754334353
Görmedim ama köfte arabası iş yapardı özellikle Belvedere de :)
Eyvallah. Sonuçta herkesin bir tarzı var daha iyisini yapan daha güzelini gören vardır. Ama bu işler biraz zaman ve bütçe meselesi. Daha fazla zaman olsaydı keşke.
Sele beni rahatsız etmedi. Ama 2 kere popomun ağrıdığı oldı yolda. Molada biraz esneme falan yapınca bende geçti.
1754320790...
Merhaba. Daha önce de forum yaptığım bir gezinin detayını paylaşmıştım. Yeni yaptığım İsviçre gezisini referans olması açısından paylaşmak istedim. Foruma eklemeye çalıştım fakat 30 resim uyarısı verdik. Silmeme rağmen nedense uyarı vermeye devam etti. Alttaki linkte gezimi anlattım. Videoların...
Merhabalar
2017 ağustos sonunda 150 cc ilk Vespa Primavera ile Yunanistan üzerinden İtalyaya gidip gelmiştim. 8 gün - 3500 km süren bu maceradan 2 yıl sonra 5500 km ilk yeni bir maceraya giriştik.
İşimden dolayı uzun süreli izin almam sorun olduğu için, tüm haftayı kapsayan Ramazan Bayramını...