Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.
Benim sorum iki model arasındaki balansör sistemi
Mondial in 150 KT modelinde balansör sistemi mevcut biliyorum. Kuba nın KB150-25 modelide aynı ama motoru nasıl?
O motorda da balansör sistemi mevcut mudur acaba kullanan arkadaşlar var mı?
Buradaki...
arkadaşlar motorumla uzun yolda giderken dikkatimi çekiyor.
diyelim 3. vitesde 55-60 km civarı giderken motor hafif çekişten düşüyor sonra yine toparlanıyor ve bunlar anlık oluyor. İlk farkettiğimde rüzgarlı bir havaydı rüzgardan dolayı sanmıstım ancak daha sonraları normal şartlarda giderken...
arkadaşlar dosyamızı sürücü kursundan teslim aldıktan sonra emniyetten randevu alma işi illaki internetten mi olmak zorunda
emniyete gidip oradan randevu alamıyor muyuz acaba?
yani işlemlerimizi emniyetten direkt olarak yürütemiyor muyuz?
Randevu alma konusunda bayaa sorun yaşayanlar...
Ehliyet kurslarının araçları içler acısı. Otomobiller için bişey diyemeyeceğim ancak benim sınava girdiğim motosiklet bayaa bir kötüydü.
Bide aksilik kendi motorum vites şekli ile onlarım verdiği cub ın vites şekli farklı ve cub oldum olası görünüş olarak bile ısınamadıgım bir tarz. (cub cı...
arkadaşlar motorum daha 350 km de ancak arka fren bastıgımda hafif takılı kalıyor bir müddet gaza basıp gidersem kendiliğinden bırakıyor.
yada ben ayagımla manuel olarak düzeltiyorum. Bu neden olabilir sizce?
yağlanmasımı gerekiyor soguktan yapar mı?
bir gün kayınbiraderle gidiyoruz onun...