altuğ41 kullanıcısının son içeriği

1. A

HCJ FG-17 hakkında

Arkadaşlar merhaba hcj fg-17 almayı düşünüyorum fakat bazıları fiber bazıları polikarbonat hangi serileri fiber kullanan arkadaşlar yardımlarınızı rica ederim.
  2. A

emniyet şeridi

Arkadaşlar merhaba bugun motor aldım sıfır biraz da yağmurdan dolayı tedirginlik vardı tecrubede çok değil emniyet şeridini kullandık İzmit'e dönerken aldım yerde ki motorsiklet kullananlara da sordum ama ceza gelir mi eds den istanbul da yaşayanlardan bilgi almak istiyorum benim gibi kullanan...
  3. A

Motor tavsiyesi

Arkadaşlar Merhaba , Mondial 110cc ritmica scooterim vardı CC yükseltmek için sattım.A ehliyetim var çok tecrubem yok ama başlangıçta sayılmazım.250cc motor almayı düşünüyorum ekipmanım var 25.000 tl kadar bütçe ayırdım kafamdaki motorlar inazuma gw250f ,Dominar 400 ,MT25 abs bu üç motor...
  4. A

Merhaba

Arkadaşlar herkese merhaba , Aranıza yeni katıldım Kocaeli'inde yaşıyorum mondial scooterım vardı yükseltmek amacıyla sattım şuan arayış içerisindeyim :) bir çok faydalı bilgileri forumdan edindim gerçekten bilgi acısından faydalı bir forum herkese iyi forumlar diliyorum.

Yeni mesajlar