altaygncasln kullanıcısının son içeriği

1. altaygncasln

Hem Teşekkürler hem de TVS RTR 150 vs. RKS Titanic 200 :)

Merhaba arkadaşlar bu site sayesinde bir dünya bilgi edindim. Çevremde motorcu olmamasına rağmen kapınım önünde tanımadığım birine ait bir motor ile başlayan motor sevdası MT sayesinde daha da körüklendi. Çevremin tam olarak söyleyiş tarzıyla "olm bırak 2-3 daha koy araba al" veya "canına mı...
  2. altaygncasln

A2 Direksiyon Sınav Ücreti?

Arkadaşlar merhaba.. Kısmetse 30 Haziranda A2 ehliyet sınavımı vereceğim. Bugün kurs yerine gidip giriş belgemi aldığımda bilgilendirme amaçlı küçük bir de kağıt verdiler. Kağıtta dikkatimi çeken nokta "Sınavı geçenler kursa 50 TL direksiyon sınav ücreti ödeyerek 04-05 Ağustosta direksiyon...
  3. altaygncasln

Apache RTR 150 vs. Honda Twister (Yeni Başlayan)

Merhaba arkadaşlar.. Ehliyet sınavı yaklaştıkça benim gibi bir çok yeni başlayan arkadaşımızın aklında "hangi motor ile başlamalı" sorusu daha da rahatsız edici bir hal almaya başlıyor sanıyorum. Geçmiş dönemde RTR 150 ile Vulture 150 arasından hangisi seçeyim demiştim. İki motor hakkında da...
  4. altaygncasln

Honda Dazzler mı? CBF 150 mi?

Arkadaşlar merhaba.. Birkaç gün önce açtığım konuda (http://www.motosiklet.net/forum/marka-ve-model-kiyaslamalari/102201-turkiye-ye-gelmeyen-honda-dazzler-vs-cbf-150-a.html) görüldüğü gibi Honda Dazzler Türkiye'ye gelmiyor ve yurt dışında CBF150 muadili bir model (yurt dışında CBF150 yerine...
  5. altaygncasln

Honda Bizimle Alay Mı Ediyor? (Cbf150 muadili Dazzler ortada neden yok)

Merhaba arkadaslar. Öncelikle telefondan bağladığımdan ve resim vb şeyleri ekleyemediğimi söyleyeyim. Motosiklet camiasına Tvs ile atılmaya karar vermisken honda dazzler modelini gördüm. Araştırmalarıma göre yurt dışındaki cbf yerineymiş. Performansı bilmiyorum ancak görüntü kallavi ama canım...
  6. altaygncasln

Yeni başlıyorum sizce hangisi? (Apache 150RTR vs. Mondial MR 150 Vulture)

Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir burayı takip ediyorum çok anlamlı, çok mantıklı, seviyeli ve dolu bir muhabbet var. Aile gibi olmuş burası. Bende üye oldum. İçimdeki motor sevdası dehşet verici boyutlara ulaştı. Bugün ehliyet için kayıt yaptırdım. Honda MEM için sıraya girdim herşey güzel...

Yeni mesajlar