Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet yaza geldik malûm motosiklet sezonu açılıyor ben de 18 yaşında kardeşiniz olarak ehliyet işimi hallettim ilk motorum olacak A2 ehliyet aldım ve aklımda bu 3 motorsiklet var birini seçmek istiyorum veya denk önerilerinize açığım eğitimi de alacağım ayrıca ehliyet dışında tekrardan teşekkürler
Biz 2 arkadaş yarın(CUMA) günü saat 13:00 da fuar alanına giriş yapacağız. Forumdan fuara gelecek olup, tanışmak konuşmak isteyenler mesaj atsınlar. Belki fuar sonrası ufak bir gezi yaparız. İyi forumlar :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17...
17 yaşımdayım. Bilgisayarımı satıp bu mart ayında alacağım a2 ehliyetle birlikte yazın almayı çok istediğim R25 motorsikleti için sizlerden ekipman önerisi istiyorum. Kask dahil bir liste istiyorum ama kask fiyatı bütçeye dahil değil 450-650 TL kaskı bütçe dışında önerirseniz sevinirim. Kaskım...