alpi0120 kullanıcısının son içeriği

1. alpi0120

Depo içinde oluşan pas

Hocam Virago 30 yaşında bir motosiklet, servisi yok, yedek parçası yok.
  2. alpi0120

Depo içinde oluşan pas

Arkadaşlar merhaba, yeni bir virago satın aldım. Fakat deponun içi baya paslı, bunu ankarada temizleyecek bir dükkan biliyor musunuz.
  3. alpi0120

Motoru yapılmış motorsiklet

Valla tamirhanede denk geldiğim biri 30 bine 150k km de ybr125 satıyordu, motorda fıtı fıtı çalışıyordu ama satılmıyormuş. 30 bin tl ne ki :D Alınabilir yani ucuzsa, asıl motoru yapılmamış motordan korkmak lazım çünkü pimi çekilmiş bomba gibi her an yatak sarabilir
  4. alpi0120

Ankara Egzozcu

Merhaba arkadaşlar, yeni motor aldım fakat egzozları boşaltılmış. Ben bunu tekrar susturmak istiyorum üstündeki egzozu tekrar susturabilecek bir egzozcu var mıdır, egzozun birinin ağzını geri metalle kapatmışlar ama sesi yine fazla çıkıyor, rahatsız edici düzeyde değil ama çevirmede problem olur...
  5. alpi0120

Yardım Lütfen - Ankara'da Sağlam Motor Ustası

Teşekkür ediyorum ona da bir gideyim, gene başka arkadaşların fikri varsa önerdiğiniz tüm ustalara gideceğim
  6. alpi0120

Ankara'da Jant Göbeği Tamiri

Sağolun evet yöntem bu ama yapacak adam bulamadım, birkaç tane tornacı gezdim de yapacak adam bulamadım. Nedir bu böyle anlamadım ki motorlarımı tamir edecek usta bulamıyorum ülkenin başkentinde
  7. alpi0120

Yardım Lütfen - Ankara'da Sağlam Motor Ustası

Merhaba arkadaşlar, Ben Ankara'da olması şartıyla motoruma rektefiye yapacak sağlam, dürüst, hakkını veren bir usta arıyorum. Şimdiden her türlü yardımınız için teşekkürler, daha önce de aynı konuyu açmıştım fakat gene de usta bulamadım. Ankara'da ki en iyi motor ustaları kimlerdir, inanın her...
  8. alpi0120

Teşekkür ederim oraya gittim de bu janta olmaz dedi, başka motordan jant kovalamaya devam edeceğim
  9. alpi0120

Bajaj avenger 150 mi kuba superlight mi

Bajaj avenger in motoru daha sağlam, düzgün bakarsan 100bini devirir. Fakat büyük ihtimalle son sahibi olursun.
  10. alpi0120

İyi akşamlar, motorumun jantının göbeğinde boşluk oluşmuş ve rulman tutmuyor artık. Jant göbeğine kaynak yapılıp sonrasında torna ile tekrar düzeltilmesi lazım, Ankara'da tanıdığınız bunu yapan bir yer var mı? Eski motor olduğu için çıkma jant bulamadım, mecburen tamir edilecek.
  11. alpi0120

Benelli leoncino 250 arka teker kilitlendi..

Eğer arka fren ayarı yanlış değilse, arka jant göbeğinde boşluk vardır rulman tam oturmadığı için jant yalpalayıp diski balataya sürttürüyordur
  12. alpi0120

Balata temizliği hakkında

Balatalara yağ sıkılmaz, gevreme yapar balta dökülür parçalanır. Balta spreyi ile temizleyebilirsiniz motorunuz çok eskiyse, fren tutuşunda bir sıkıntı yoksa ona da gerek yok çalışıyorsa dokunmayın
  13. alpi0120

125cc scooter rölanti takırtı sesi

Genelde statör vidası gevşemesi sonucu bu tarz ses geliyor
  14. alpi0120

Boya sökücü önerisi

Tamponun boyası kaldıysa çizik giderici pasta ile çıkar, sıvı değil katı bir şey biraz ovunca çıkar. İşe yaramazsa oje sökücü asetonla da çıkartabilirsiniz ama kendi boyanıza da zarar verebilir, zarar vermese bile ömrünü kısaltır.
  15. alpi0120

Ankara'da Rektefiye Ustası

Merhaba arkadaşlar motosikletimin egzozdan mavi duman attığını, motorundan da vuruntu sesi geldiğini fark ettim. Birkaç usta gezdim fakat hiçbirine güvenemedim, birisi 20'ye yaparım diyor birisi 35'e yaparım diyor hal böyle olunca kimseye güvenemedim. Ankara'da güvenle motoruma rektefiye...

Yeni mesajlar