Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bi uzun yolum afedersin 3 saat anca olmuştur motorla tanıştıktan sonra aracıma binmez oldum evet kaygım takip edememek araçtan alışmışız ya göstergeye, ve nedense anlattığın gibi su sisteminden çok yağ hava soğutmalı motorları çok severim elimde olsa honda mühendislerin şu 500 leri yağ soğutmalı...
Bu dahil son 2 motorum yağ soğutmalı su soğutmalı sistemle otomobil dışında motorsiklette henüz tanışmadım. Su soğutma sistemi bana ne kadar sistematik olarak güzel olsada bana karmaşık demeyim de itici geliyor. 😅
Yani gösterge boşuna kullanma kadrandaki işaret yanarsa ondan ne olduğu belli olur diyorsun, keza kitapçıkta yağ ikaz işareti sıcaklık için 180 derece basınç için 0.5 barın altında ise ikaz verir yazmakta. Beni huylandıransa bilgilendirmeler çok uç noktada değil mi?
Evet aynı zamanda blokta hava kanalları var. 500r masraflı olacak gibi evet
1777735629
Evet 1000 veya 2000 km de bir kendim yağ ve filtresini değişirim evet
1777735815
Eski aracım pejodur hanımda da acemiliği atsın diye pejo var. İlk defa görüyorum. Ama güzel
Valla bende ki takıntı gerek yok mu yok, var mı var... Sıcaklığı takip etmek istiyorum. 25binde ve 2. sahibiyim, yağlama soğutma sisteminde bir arıza olduğunda görmek isterim. Bundan önceki motorlarımı servise götürmedim ben arızalarını sorunlarını çözdüm elimden gelir bi kere görmem yeter şükür...
Merhaba yağ soğutmalı 250cc motosikletime yağ göstergesi takmak istiyorum. Nerden bulur nerden alabilirim? İnternette hep yabancı siteler. Yerli yada ithal satan abilerimiz dostlarımız yok mu bunu ?