ALPERF250 kullanıcısının son içeriği

1. ALPERF250

Yağ Göstergesi?! Motorsiklet için nerden bulabilirim ?

Elimde stok 5100 var 😀😀
  2. ALPERF250

Yeni başlayan için motorsiklet önerisi

Debriyaj mı olsun cvt mi olsun?
  3. ALPERF250

Filtre ile 3000 diyelim temiz temiz sürelim 😁
  4. ALPERF250

Bi uzun yolum afedersin 3 saat anca olmuştur motorla tanıştıktan sonra aracıma binmez oldum evet kaygım takip edememek araçtan alışmışız ya göstergeye, ve nedense anlattığın gibi su sisteminden çok yağ hava soğutmalı motorları çok severim elimde olsa honda mühendislerin şu 500 leri yağ soğutmalı...
  5. ALPERF250

Peki sence 4000/5000 km de bunun bakımı ve sistemdeki suyumin temizliği ömür verir mi sisteme? Yoksa 2000/3000 km mi
  6. ALPERF250

Bu dahil son 2 motorum yağ soğutmalı su soğutmalı sistemle otomobil dışında motorsiklette henüz tanışmadım. Su soğutma sistemi bana ne kadar sistematik olarak güzel olsada bana karmaşık demeyim de itici geliyor. 😅
  7. ALPERF250

Yani gösterge boşuna kullanma kadrandaki işaret yanarsa ondan ne olduğu belli olur diyorsun, keza kitapçıkta yağ ikaz işareti sıcaklık için 180 derece basınç için 0.5 barın altında ise ikaz verir yazmakta. Beni huylandıransa bilgilendirmeler çok uç noktada değil mi?
  8. ALPERF250

Peki sence yağ ısı göstergesi yerine basınç mı kullansam?
  9. ALPERF250

Evet aynı zamanda blokta hava kanalları var. 500r masraflı olacak gibi evet 1777735629 Evet 1000 veya 2000 km de bir kendim yağ ve filtresini değişirim evet 1777735815 Eski aracım pejodur hanımda da acemiliği atsın diye pejo var. İlk defa görüyorum. Ama güzel
  10. ALPERF250

Valla bende ki takıntı gerek yok mu yok, var mı var... Sıcaklığı takip etmek istiyorum. 25binde ve 2. sahibiyim, yağlama soğutma sisteminde bir arıza olduğunda görmek isterim. Bundan önceki motorlarımı servise götürmedim ben arızalarını sorunlarını çözdüm elimden gelir bi kere görmem yeter şükür...
  11. ALPERF250

Sıcaklık ölçmek istiyorum. Evet.
  12. ALPERF250

Deniz malzemeleri satan yerlerdeki göstergeler aydınlatması var mıdır acaba, teşekkürler
  13. ALPERF250

450 sr alınırmı

CBR500r
  14. ALPERF250

Merhaba yağ soğutmalı 250cc motosikletime yağ göstergesi takmak istiyorum. Nerden bulur nerden alabilirim? İnternette hep yabancı siteler. Yerli yada ithal satan abilerimiz dostlarımız yok mu bunu ?
  15. ALPERF250

Yurt dışından aldığım gösterge ve karşıma çıkan gümrük fiyatı. Öneriniz?

Peki yerli olarak ısı sensörünü takacağım bir gösterge yada mini Led dijital ekran nereden bulabilirim? Motor için.

Yeni mesajlar