Alperen125r kullanıcısının son içeriği

1. A

CBR 125R İridyum buji performansı artırmak yerine düşürüyor

Motosikletimi geçtiğimiz aylarda iridyum buji taktım. Fakat çekişten düştü sorunu anlayamadım. Ustaya götürdüğümde ateşleme bobinin gücünün iridyum bujiye yeterli güç sağlamadığını söyledi. Normal buji taktım problem çözüldü fakat performans düşüşü yerine performans artışı sağlayacak bir...
  2. A

Motosiklete Jant Şeridi Çekme

Motorumun rengi siyah olduğu için gece diğer motorlara kıyasla daha zor gözüküyor. Bu yüzden reflektörlü jant şeridi aldım. Fakat ne yaptıysam bir türlü doğru düzgün yapıştıramadım. Başkasına yapıştırmak istiyorum Ankara'da oturuyorum. Yapıştıracak yer falan varsa yazarsanız sevinirim.
  3. A

Honda cbr 125r için egzoz önerisi

Orijinal egzozun sesi alt devirlerde çok kötü geliyor. Egzoz almak istiyorum egzoz takılacağından dolayı katalitik iptali sonrası enjeksiyon beyninin bozulma ihtimaline karşı orijinal egzoz takmam lazım. Fakat fiyatlar aşırı yüksek Akrapovic egzoz 10000 TL civarında Tiger 6000 Tl...
  4. A

19 Nisan günü yaptığım yağmurdan kaynaklı kaza

Ankarada oturyorum okula honda cbr 125r ile gidiyorum her zamanki gibi bir sıradan gündü ta ki okul çıkışında yağmur yağana kadar yağmur yağdığı sırada çok dikkatli sürüyordum en ufak gaz açmadım ama lastik aşırı derecede kayıyordu lastikleri yağurda kaymaması için michelin pilot street...