-Alperen- kullanıcısının son içeriği

1. -Alperen-

Scooter Modifiye Hakkında Sorularım Var

Merhaba arkadaşlar. Scooterime ufak tefek görsel görünüm olarak modifiye yapmayı düşünüyorum. Motor hussar 125 (sarı) Ön grenaj komple sarı Buna neler yapabilirim. Görsel olarak güzel görünmesini istiyorum. Biraz sesi severim ona göre egzos arıyorum. Bütçem pek geniş değil. Açık hava...
  2. -Alperen-

Motorum Yolda Kaldı [Yardım]

Merhabalar, dün gece Antalya/Konyaaltı bölgesinde gezerken motorum bir anda stop etti. Marşa basınca çok ince bir ses geliyor ve çalışmıyor. Dün bekledim yine denedim olmadı. Ayaktan çalıştırmayıda denedim fakat büyük ihtimalle ben beceremedim. Sorunum ne olabilir acaba. En kötü motoru sanayiye...
  3. -Alperen-

Sakın Ehliyetsiz Motora Binmeyin

Merbahalar ben bu hatayı yaptım. İnsan gerçekten bir heves uğruna herşeyini kaybedebiliyor. Hussar 125 motorum vardı. Fosforlu sarı mat siyaha boyamıştım. Eve gelmeme 200 mt falan kala yunus ekipler çevirdi önümü durdurdum. Ehliyet ruhsat istediler rusatı gösterdim ehliyet yok abi vermiyorlar...
  4. -Alperen-

Boya KaplamaYada Grenaj Değişimi Konusunda Kararsızım

merhaba arkadaşlar, abiler hussar 125 (2006 - Sarı) motorum var. Motoru seviyorum iyi hoş fakat boyası vs. hiç değişmediği için motorun boyası iyice atmış. Gerçekten kötü duruyor. Sele altı yan kapak dışında fazla kırık biyeri yok içerde birkaç çatlak var. 2006'dan beridir grenajları değişmemiş...
  5. -Alperen-

Direksiyon Sınavından Yine Kaldım (Herkesten Yardım Bekliyorum)

Herkese hayırlı günler, Size en başından beridir hikayemi anlatmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum gerçekten sinir bozucu bi durum. Antalyada yaşıyorum. Otelde çalışıyorum. Çalıştığım parayla bi motor almayı kararlaştırdım (daha öncedende kullandığım ve sevdiğim için) Daha sonra motoru...
  6. -Alperen-

17 Ağustos Depremi Unutma Unutturma

Bugün 17 Ağustos. En azından hayatını kaybedenler için 1 dakika Fatiha okumak zor olmayacaktır. Allah rahmet eylesin.
  7. -Alperen-

E-Devlet Şifresi Olan Plakamı Sorgulayabilirmi ?

Merhabalar, Antalya falez kavşağında %100 eminim yeşilde geçtim ama orası hep mobese olduğu için ceza yedimmi bilmiyorum. E-devlet şifresi yok. Rica etsem sorgulayabilirmisiniz plakamı ? 07 GS 857 Teşekkürler
  8. -Alperen-

Hussar 125 Vs Mondial 150RF

Merhaba arkadaşlar. Bu motorlardan 2 tanesini kendime uygun gördüm. ikisinin arasında kararsız kaldım. Motora bebek gibi bakacağım ama hangisini alayım bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Sizce hangisini almalıyım + veya - özellikleri nelerdir ? Hussar 125 Teknik Özellikler Motor : Tek...
  9. -Alperen-

Kafama Tak Etti Artık

Merhaba MT ailesi. Tonlarca para harcayıp almak istediğim ehliyetimin direksiyon sınavının hala 2. ayaklarının belli olmaması ile birlikte bugün sabrım taştı. Karşısındakini çocuk görüp fazla para alan kurs, Hata yapmadığımız halde direksiyon sınavından geçirmeyen hocalar. Bu ikisi yüzünden...
  10. -Alperen-

Motora Yeni Başlayacak Arkadaşlar Okusun

Merhaba arkadaşlar, Bende motora yeni başladım. 40 Yıllık motorcu değilim. Araştırmalarım sonucu gördüklerimi sizlere anlatmak istiyorum. Başlangıçta herkes şöyle bir motora sahip olmak ister :) İstediğiniz kadar paranız olsun siz siz olun başlangıç motoru için super sport motor ile...
  11. -Alperen-

Ön Fren Kullanma Alışkanlığı

Merhaba arkadaşlar, Motorda hiçbir sorunum yok fakat birtürlü şu ön freni sıkma olayını atlatamadım. Ön freni sıktıkça motor kayıyor denge kaybı ve düşmelere sebep oluyor. Bu ön fren sevdasından nasıl vazgeçebilirim ? İster istemez elim gidiyor ön freni sıkıyorum. Ne yapmam gerekiyor ? Yolda en...
  12. -Alperen-

Yeni Motorum [İlk Motorum] Arn 125

Herkese merhaba, Sabah itibari ile motoru devraldım. Ayın 20sinde direksiyon sınavım var, 22'sinden sonra ehliyeti almayı planlıyorum. Motorun sıkıntısı yok çok şükür. Bitek grenajı kırık onuda hallederim. 2. el sonuçta Fiyat olarak 850 TL ye aldım. Sizce verdiğim paraya değecek motormudur ...
  13. -Alperen-

Keeway ARN 125 [Öneri - Tartışma]

Merhaba arkadaşlar, Dün tavsiye üzerine Kanuni 152 Deer araştırdım. Antalyada birkaç satıcı bulmama rağmen hepsi peşin para istedikleri için 2-3 ay daha beklemek istemedim. O yüzden direk arn 125'e yöneldim. Arkadaşım satıyor 800 TLden almayı planlıyorum. Motorun orjinal halindense şu hali daha...
  14. -Alperen-

Bütçeyi Yükselttim Motor Önerisi Bekliyorum Herkesten :)

Merhabalar, Arkadaşlar daha önce benzeri konu açmıştım fakat bütçem uygunsuz olduğu için gerçekten motor önerisi alamamıştım. Şuan bütçem 2.000 TL (Maximum) Daha çok Super sport kasa motorlardan düşünüyorum. Fakat scooter yada commuter kasada olabilir. Beni yarı yolda bırakmayacak, ilerde masraf...
  15. -Alperen-

Sınav Hakkında Lütfen Yardım

Merhaba arkadaşlar. 29 haziranda a2 ehliyet için sınava girdim. Normalde 45 sorudan gireceğim diye biliyorken 60 soruluk kitapçıkla karşı karşıya kaldım. Başladım hepsini yaptım. Az önce kontrol ettim 45 doğru 15 yanlış çıkıyor toplamda. Acaba bana yanlış kitapçıkmı verdiler ? Kitapçık Türüm M...

Yeni mesajlar