alper_sahin kullanıcısının son içeriği

1. alper_sahin

Akü Şarj Hakkında Elektrik Bilgisi Olanlar Bakabilirmi.........

Hayırlı Geceler. Arkadaşlar Yuasa 12v 9ah motosiklet aküm bulunuyor fakat aküm benzin bitmesi ve marşı uzun uzun basmam sebebi ile boşaldı bunu doldurmam icap ediyor... şimdi arkadaşlar elimde 12v 1ah yazan bir adaptör var onunla bu aküyü şarj edebilimiyim bilgilendirirseniz mutlu olurum.........
  2. alper_sahin

Çelik çant yalpalanma sorunu

zor durumdayım dostlar.. havaların yağmurlu olduğu geçen hafta üniversite kaydı için motorla 40km yolculuk edip HEREKE ye gitim geldim iki sefer. bu yolculukların bir tanesinde arka teker havası inikti güzel inikti Acemilik işte bende lastiğim aşınmış böyle daha iyi yol tutar diye şişirmedim 12...
  3. alper_sahin

Motosiklet Lastik- Yardımı...? Lütfen

Aradaşlar Rks Titanic 200 motoruma Arka Lastik Alacağım Şuanki Lastik Ölçüleri = 110 - 80 - 17 lastiğim eskimeye durdu ama en ölçülrinden anlamam http://www.lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=4140#.UhAu09KnfZI bu linkeki lastik benim motoruma olurmu = 130- 80 - 17 ölçüleri hoşuma gitti...
  4. alper_sahin

İlk defa depoyu fulledim...

motoru nisanın sonunda aldım aldığımdan ber ilk defa deposunu fulledim yakıt göstergesi 4 ten yukarısını göremiyrdum şimdi tavanda 9 çubukta var. benzin zamlarından sonra halimiz harap oldu abi 75 tl verdim birazda içinde vardı... 2 gün öncede yaını değiştirdim 1.2 lt yazıyor servis...
  5. alper_sahin

2013 apache iznelimleri 2014 apache merağı..?

Dün sakaryada apache 2013 yeni kasayı bizzat deneme fırsatım oldu.. şahsen ben hayal kırıklığı yaşadım görüntüsü çok şeker güzel şekil ama teknik olarak 2012 den farkı yok hatta konfor olarak gerilemiş.. 190 boyundayım direksiyonu iki parça minik yapmışlar mobilet gidonu utar gibi his oldu...
  6. alper_sahin

Motosiklet Takası Hakkında

Öncelikle Herkezin Mübarek Ramazan bayramının Hayırlara vesile olmasını temenni ederim... benim sorum şu benim kırmızı meleğim sahibinden.. sitesinde satılık ilan http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-gercek-motosikletciler-icin-ihtiyactan-133106706/detay/ İki takas teklifi...
  7. alper_sahin

MOTOSİKLET ÇAKMAKLIK USB GİRİŞİ BAĞLAMAK

Efendiler , bugün izmit carrefour da gezerken gözüme bir cihaz takıldı otomobiller için olan bu alet çakmaklık girişini çoğaltıyor ve 2 tanede usb girişi saylıyor.... ben gidona bağlanan çakmaklıklardan hoslanmıyorum o yüzden bu cihaz çok kafama yattı aldım ve monte ettim cihaz bu fiyatı...
  8. alper_sahin

RSK 200 TİTANİC TİTREŞİM TEST

Değerli motorsever üyeler , bir çok konuda tartışma konusu olmuş bir başlığı elimde imkan olduğu için video çekerek görsel olarak belirtmek istiyorum. önce motorumun resmini paylaşayım titreşimini tes ettiğimiz motor rks 200 titanic ( keeway rkv200 faktory ) türkiyede rks markası adı altında...
  9. alper_sahin

Bu Nasıl Bir Esnaflık Ve Şeref Anlayışıdır Anlamadım...... ( km düşürme olayı )

2ay önce İzmitte 30 yıllık Motor Bayisine ( merkezde ) sattığım 32bin km deki temiz yamaha ybr esd motorumun. demin sitede bu motor firmasının satışında 6bin km de satıldığını gördüm inanamadım. ahhh Türkiyem Ahhhhhh... otoyolda öküz sürücülermi dersin. hayvan muamelesi yapan polislermi...
  10. alper_sahin

Polisliğimi Elimden Gitti Okuyun

Girdiğim ygs -mülakat ve son sınavda kırşehir pmyo kazanmıştım intibak eğitimi için gün sayıyordum şeker bayramı arifesinde İlk motorum olan kuba çita 150 ile yola çıkmıştım saat gece 11-12 gibi arkamdada 15 yaşında bir genç geziyoruz. Ne ehliyetim var , ne montum , ne kaskım. Altımda...
  11. alper_sahin

Digital Gösterge Sorunu

Arkadaşlar 9.000 de aldığım Rks Titanic 200 motorsikletimin Digital Göstergesinde Sorun Yaşadım. Durum şu : motorun kontağını açtığımda göstergeye görüntü geliyor hazır hale gelince marş butonuna basıyorum ve gösterge kapanıp tekrar geliyor sonra yola çıkıyorum bazen 10dk sonra bazen 1dk sonra...

Yeni mesajlar