Alper.A kullanıcısının son içeriği

1. A

RKS RKS Xpower 50

Merhaba Arkadaşlar, Eşim için motoru öğrenmesi amacı ile başlangıç motoru olarak başlıktaki modeli düşündüm. Yeni bir model olması açısından fazla bilgiye ulaşamadım.Nedir ne değildir,50 cc modellerin ikinci el piyasası nasıldır ? Bu tarz ters vitesli motosikletten normal düzene geçince sorun...
  2. A

600-700 Civarı Kask Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar , MT07 kullanıcısıyım. Uzun süredir kask almadığım için piyasadan biraz uzak kaldım o yüzden desteğinize ihtiyacım var. 600-700 TL civarı alınabilecek f/p kask önerisine ihtiyacım var. Aklıma yatan tek model BELL qualifier kask. Onun hakkında da çok bir bilgiye...
  3. A

9 Günlük Tur (Eskişehir,Bursa,Ayvalık,Çeşme,Didim,Bodrum,Marmar is,Köyceğiz)

http://goo.gl/maps/cPSiVRUy1PU2 Merhaba arkadaşlar.22 Temmuzda Eskişehir den yola çıkıp 22,23 Temmuz Bursa Motofest ardından sırasıyla başlıktaki gibi birer gün konaklayarak Ayvalık,Çeşme,Didim,Bodrum,Marmaris istikametlerinde ilerleyerek en sonda tahmini 28 Temmuz gibi Köyceğiz Motofeste...
  4. A

9 Günlük Tur (Eskişehir,Bursa,Ayvalık,Çeşme,Didim,Bodrum,Marmar is,Köyceğiz)

http://goo.gl/maps/cPSiVRUy1PU2 Merhaba arkadaşlar.22 Temmuzda Eskişehir den yola çıkıp 22,23 Temmuz Bursa Motofest ardından sırasıyla başlıktaki gibi birer gün konaklayarak Ayvalık,Çeşme,Didim,Bodrum,Marmaris istikametlerinde ilerleyerek en sonda tahmini 28 Temmuz gibi Köyceğiz Motofeste...
  5. A

Rota Önerisi

Merhaba arkadaşlar 22 temmuz tarihinde izne çıkmam sebebi ile rota aramaktayım ama karar veremedim. Eskişehir den yola çıkacağım 2 hafta kadar zamanım var. Antalya Ege tarafları düşünüyorum. Konaklama olarak motoru güvenle bırakabileceğim pansiyonlar varsa pansiyon yoksa çadır kampları tercihim...
  6. A

Enez-Erikli-Yayla Civarında Olanlar

Merhaba başlıkta belirttiğim yerlerde olanlar var mı ? Buluşup tanışmak isteyen varsa bir yerlerde buluşup bir şeyler yapabiliriz.
  7. A

Keşan-Erikli,Yayla,Enez Tarafında Olan Var Mı?

Merhaba arkadaşlar başlıktaki civarlarda bulunanlar var mı acaba ? Yazlık sezonunun geç açılması sebebiyle kimseler yok gibi.Tanışıp beraber gezmek isteyen vs.olursa haber verirse sevinirim.1 hafta kadar buralardayım.
  8. A

Eskişehir de olup müsait olan var mı?

Bayramda akraba vs.olmadığı için an itibari ile canım sıkılmaktadır.Tanışıp bir yerlere gidip gezebileceğimiz işi olmayan birileri var mı? :D
  9. A

Çanta tavsiye

Merhaba Cbf150 kullanıyorum arkaya çanta almayı düşünüyorum fakat kaç litre yeterli olur bilemiyorum.Bir kask bir mont eldiven dizlik filan sığsa yeter bana.Çok büyük dursun istemiyorum bunları koymak için kaç litre bir çanta yeterli olur acaba? Bir de çanta aldığımız zaman motorun arkasına...
  10. A

Kask hala alamadım :(

Daha önce de 3 kask arasında kaldım diye konu açmıştım http://www.motosikletaksesuarlari.com/Bell-Motosiklet-Kaski-Qualifier-Cam-Red-Siyah-Kirmizi_16516.html bunda karar kılmıştım honda bayinden uygun fiyatlı alacaktım fakat getirtceğimiz yerde kalmamış vs.dediler yalan oldu sonra bir kaç...
  11. A

3 Kask arasında kaldım fikri önerisi olan var mı?

Yeni motor kullanmaya başlayacak biri olarak honda cbf 150 aldım.Ehliyet ve motor işlemleri önümüzde ki hafta bir sıkıntı olmazsa tamamlanacak.Geriye ekipmanlar kaldı.Bir süre sonra da maddi durumu toparlayabilirsem eğitim.3 kask arasında kaldım sizce artıları eksileri nelerdir.Benim hoşuma...
  12. A

Bugün Direksiyon Sınavına Girdim

Mayıs ayında yazıldığım kursa bugün öğlen itibari ile direksiyon sınavına girdim.Yaş itibari ile herkes büyüktü benimle sınava giren. Denetmenler iyi niyetli gibiydi sınavda neleri değerlendirdiklerini ilettiler.Daha sonra parkuru başarılı bir şekilde tamamladım sanırım bir şey demediler en...
  13. A

Motorsiklet ile ilk tanışma

Bugün ilk defa vitesli bir motorsiklet kullandım.27 yaşındayım ama ehliyeti yeni alacağım.Kurstaki eğitim sayesinde ilk defa tanışmış oldum kendileriyle :D Daha önce 3-4 defa scooter tarz kullanmıştım 10 sene önce 1 defa son 4 yılda da 2 3 defa kullanmıştım 15 yaşından sonra kullandığım 2...
  14. A

Selam

Uzun zamandır takip ettiğim foruma üye olmaya niyetlendim.An itibari ile henüz bir motorsikletim veya ehliyetim olmayıp temmuz-ağustos ayında hepsini tamamlamayı düşünüyorum.27 yaşındayım uzun zamandır düşündüğüm ama cesaret edemediğim motorsiklet camiasına bir cesaretle girmeye karar verdim.A2...

Yeni mesajlar