Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesela castroldan farkı ne veya litresi 300 Tl olan yağlardan farkı ne yani genel olarak neye göre seçmen gerekiyo eyvallah öneri için
1755016438
Aga anlamadım sanırım onu sormuyorum 15w-50 koyuyorum zaten markayı seçmek sorun
KTM 250 Duke kullanıyorum rodaj bakımını yaptırdım ve şuan 2800 km de nerdeyse 2000 km olucak son bakımdan beri yağ değişimi yapmak istiyorum fakat bayi çok fahiş fiyat teklif ediyo işçiliği 1000 liraya yakın para alıyo o da 1500 1600 liraya denk geliyo bi yağ değişimi için teknik bilgim var...
Hocam başka kask deneyimlemediğim için tam net bişey diyemem ama bi kez uzun yol yaptım 350 km 2. 3. Saatinde rahatsız etmeye başladı rüzgarlı bi gündü ama şehir içinde hiç rahatsız olmadım
Onun harici güzel benim hoşuma gitti kask tam bedenimi aldım zaten rahat hava kanalları güzel terletmiyo...
Hocam zaten 2 3 yerde eds noktası var özellikle durup baktım var mı kamera diye bi tanesinde arabalar 82 motor 70 onda sıkıntı yok ama bu 70 e 50 olan gerçekten çok tehlikeli oluyo yoksa hız sınırlarıma uyarım tabi
Şimdi kayseride yaşıyorum biliyosunuzki normal şartlarda motosikletler kamyonlarla aynı hız sınırına sahip ve kayserideki eds de arabalar için 70 kamyonlar için hız sınırı 50 ben o yolda 50 yle gittiğim zaman resmen ölümcül oluyo eds lerde bu değişiyo mu benim ordaki hız sınırım kaç
Birde...
Hocam ses alması konforu eğer gözlük kullanıyosanız gözlükde buhu yapıyo mu yani nefesinizi hava kanallarıyla güzel dışarıya veriyo mu detaylı şekilde yazarsanız bana çok yardımcı olursunuz valla ya
İnterkom kullanıyomusunuz kaskta kafanız hangi ölçüde ve hangi beden kullanıyosunuz
Hocam dükkanda denedim large oluyo başka bi kaskta boyutta sıkıntı yok fakat scorpion exo520 nin internette de stoğu yok millet bu kaskı nerden alıyo anlanadım bide dediğim gibi kask seçeneği konusunda da kafam karışık
Merhaba arkadaşlar
10-12 bin tl bütcem var full face bi kask almak istiyorum
Aklımda scorpion exo 520 evo air ve hjc l71 modeli var aslında scorpiona daha yakınım çok hoşuma gidiyo kask fakat hiçbiyerde stoğu yok kayseride okuyoum motor ekipmanları satan yerlere gittim 2 kasta yok bi yerde...