ALp_Bayram kullanıcısının son içeriği

1. ALp_Bayram

CFMOTO 250SR 5800KM' de blok dağıttı Tüketici Mahkemesi konusunda bilgilendirebilecek var mı

bu motorların parası ve kalitesi belli çok zorlamışsındır diye tahmin ediyorum silindir üst alt kapak contası ne varsa yanmıştır diye tahmin ediyorum
  2. ALp_Bayram

1.90 boylu arkadaşım için Supersport motosiklet önerisi

kesinlikle katılıyorum hocam ancak bana sordu kıramadım bakarım dedim naked motor tavsiye etsem sizce nasıl olur?
  3. ALp_Bayram

bende rc'den yanayım ancak adamın boyu yüzünden altında oyuncak gibi kalmasını istemiyor motorun
  4. ALp_Bayram

Selamlar herkese hayırlı akşamlar. Arkadaşımla konuşurken motor işlerine başlamak istediğini söyledi. Boyu 190 kilosu ise çok yok. İstediği motor türü ise Supersportmuş. Fiyat konusunda 150 bin civarında parası var. Kaliteli motor önerilerine açığım.
  5. ALp_Bayram

Zincir markaları hakkında

D.I.D kesinlikle profesyoneller tarafından da kullanılıyor.
  6. ALp_Bayram

Çarptığınız en garip şey?

Kuş. Ben mi çarptım yoksa o mu çarptı bilmiyorum.
  7. ALp_Bayram

Motor zincir bakımı hakkında yardım ?

Motul'un zincir yağı bende de var 100 km bile dayandığını sanmıyorum. Marka ile alakalı.
  8. ALp_Bayram

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

RKS 125R satamadım ama bedava versem de satılmaz gibi duruyor o yüzden hiç yokmuş gibi davranıyorum :D
  9. ALp_Bayram

İçlik Önerisi

Decathlon'a bakıyorum da acaba 350 veya 450 tllikler işimi görür mü yoksa 950 tllik alt üst birleşikt takımı alsam daha mı çok işime yarar?
  10. ALp_Bayram

İçlik Önerisi

Merhabalar uzun zamandır içlik bakıyorum üst için özellikle Ankarada hava buz gibi olduğu için zorunlu oldu. Kullandığınız hoşunuza giden güzel üst içlik arıyorum.
  11. ALp_Bayram

Birtakım sorularıma cevap arıyorum.

Herkese hayırlı akşamlar dostlarım. Bir süredir aklıma takılan sorulara cevap bulamadım bende buraya yazmak istedim. İlk sorum sürücü ağırlığı ile alakalı. 250cclik ortalama bir motosiklette 60 kilo ile 90 kiloluk birinin sürmesi motosikletin top speedini ve hızlanmasını nasıl etkiler? Mesela...
  12. ALp_Bayram

Arka ve yan için koruma demiri nereden bulabilirim veya özel yaptırabilir miyim?

Selamlar herkese iyi günler KTM motorum için koruma takozu almak istiyorum ancak hiçbir yerde istediğim gibi bir model bulamadım. Nerede bulabilirim bursa çevresindeyim. https://www.instagram.com/motoegzozzcu/p/CNj_-p7HBNm/?img_index=1 Şöyle bir şey arıyorum.
  13. ALp_Bayram

Motorumun sibop kapaklarını çalmışlar.

Başlığı yanlış okumadınız bildiğiniz birisi gelip motorumun sibop kapağını çalmış. Markalı, şekilli olsa tamam da düz siyah 10 liralık bile olmayan sibopları çalmışlar. Hayretler içerisindeyim gerçekten. Yani bir insan 10 tllik sibop kapağını niye çalar, bir de disk kilidi takılıyken o riskle ve...
  14. ALp_Bayram

RKS gizemli şekilde kaybolan model.

İyi günler herkese. Bugün RKS'nin sitesine girdiğimde fark ettim ki 125R modeli yok. Bildiğiniz internetten aratıp girsem de yok. Ben 125R'ı geçen senenin mayıs ayında aldım. Şimdi satıyorum ve özelliklerine bakmak aynı zamanda fiyat listesine bakmak için sitesine girdiğimde çoğu modelin...
  15. ALp_Bayram

KTM Duke 250 Lastik Önerisi ve Lastik Basıncı

Selamlar dostlar esenlikler dilerim herkese. Önümüzdeki zamanda motorumun lastiklerini değiştireceğim fakat biraz bilgisizim bu konuda. Anlas marka lastik takılı (yazlık) şu anda. 4 mevsim veya yine yazlık lastik alacağım fakat Anlas dışında kaliteli bir marka önerinizi istiyorum. Bi de ön ve...