aLoneman kullanıcısının son içeriği

1. A

shoei kask beden problemi

yıllardır shoei kullanan biri olarak söyleyeyim. L beden kullanıyordum. 2 ay önce gt air 3 aldım bende. yine L beden. kaskı bir taktım. sağ üstten nasıl vuruyor ama. öyle böyle değil. 15 dakika kullanımdan sonra durup kaskı kafamdan çıkarmak için can atıyordum. biraz zamanla açılacağını...
  2. A

büyük motorlarda neden çift fren diskleri olur

bunu da soru olarak sormazsınız be abi.
  3. A

Neden her yağ değişiminde filtre de değiştiriyoruz ?

xmax'de 2 bakımda 1 değiştiriyorum. yamaha ustam öyle söylemişti. illa her bakımda değiştirmiyorum. ha değiştirirsen güzel olur.
  4. A

Fahri trafik müfettişinin yazdığı ceza

Merhaba arkadaşlar, Bildiğiniz üzere fahri trafik müfettişleri var. ilk defa biri beni kırmızı da geçmişim diye ceza olarak öptü. 955 tl. Ortada görsel kanıt olmayınca hukuken itiraz ettim ve itirazım kabul oldu. e-imzam olduğundan 10 dakikada internetten itiraz ettim. Bu konuyu açma...
  5. A

Shoei gt-air çene altı perdesi arıyorum?

shoei gt-air çene altı perdemi kaybettim. soğuk havalarda çene altımdan inanılmaz soğuk yiyorum. distribütörü özen motora kadar sordum. ürünün satışı stoğu yok arkadaşlar. ikinci el dahi bulamıyorum. yok mu gt air kaskını bir köşeye atmış. kullanmayan. bana satsın şu perdeyi. :pale...
  6. A

Yamaha Yamaha X-Max 300 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

fren sıkılı çukur tümsek vs yerden geçerken vızırtı sesi yapan şey abs'nin devreye girmesi. iki tekerin aynı anda dönmediğini fark edip devreye giriyor. bazen benimde yaşadığım mevzudur. problem yok yani. ikinci sorun adına fikrim yok maalesef.
  7. A

cep telefonu kullananları aksiyon kamerasıyla tespitine ceza yaptırımı varmış.

bugün motosikletli polisi görünce durup, hep merak ettiğim soruyu en sonunda sordum. video linki; https://twitter.com/kutupokuzu/status/1042096919240159232
  8. A

söylediklerin standart 1000 bakımı gereksinimleri. yani fiyatta balon olmasını gerektirecek ek bir şey yok. :cat:
  9. A

1000 bakımda sadece yağ ve yağ filtresi değişmesi lazım. artı işçilik. bundan başka bir şey yapıldı mı?
  10. A

Viraj da sağlam patlıyordum! (video)

Merhaba arkadaşlar, Youtube kanalıma daha atmadım. O yüzden link olarak twiti verdim. Görüntüyü izleyip durum adına sizinde görüşlerinizi almak isterim. Tekeriniz her daim düz bassın. Video linki: https://twitter.com/kutupokuzu/status/967097529929256961
  11. A

Önünü kaldırayım derken gidon elinde kalınca

Mevzu 1:05 de gerçekleşiyor.
  12. A

Kafa kafaya çarpışan motorcular

Yeni mesajlar