Almora1598 kullanıcısının son içeriği

1. A

Barrossa Motor

Hocam cok haklisiniz. Ama memlekete cruuser motor gelmiyor maalesef. Chopper - cruiser tipi motorları yalnızca bu tarz markalar ile görebiliyoruz. Varsa muadili bir japon tabi ki onu tercih edelim ama maalesef yok...
  2. A

Barrossa Motor

Evet hyosung'unda gv modeli vardı benim de aklıma direkt o geldi. Yeni bir marka olduğu için parça problemi vs ne durumdadır onu bilmek gerek. İnceleme videosu icin teşekkürler. Bir bakayım ne anlatıyorlar.
  3. A

Barrossa Motor

Herkese Selamlar, Bu markayı instagram reklamında önüme çıkması ile gördüm. Gv 650 modeli oldukça hoşuma gitti kabaca özellikleri aşağıdaki gibi. Gören duyan tecrübe eden var mıdır acaba bu markayı? Yoksa ilk kurban olarak kendimi atayım mı 😅. Yakıt Kapasitesi 16 Litre Şanzıman Manuel 6 Vites...
  4. A

Motosiklet Öneri Ricası

Öncelikle herkese merhabalar, Yaklaşık 2 yıldır rks klight200 kullaniyorum. Artık model ve cc yükseltmek istiyorum. Genel olarak hoşuma giden motor tipi chopper. Ama husqvarna svartpilen'da da gözüm yok değil. Yaklaşık butcem 250.000 civarı. Uzun yol yapabileceğim (izin döneminde istanbuldan...
  5. A

Düşük Devirde Stop Etme Problemi

Selamlar dostlar, 1 yıla yakındır rks k-light 202 kullanıyorum. Mevcut kmsi 17 binde 10 binini ben yaptım ve bir kere bana mısın demedi rutin bakimlar dışında hiç masraf cikartmadi. Fakat iki gündür motor düşük devirde kendi kendine stop ediyor. Vites geçmek için debriyaja biraz uzun bassam...
  6. A

Motosiklet modelinin farklı gözükmesi

Arkadaşlar merhaba, Yarın ilk motorum olarak rks klight 202 olarak bu uzun serüvene ilk adımımı atacağım. Fakat alacağım motorun plakasını sbm'de sorgulattigimda kuba superlight 200 olarak gözüküyor. Bu herhangi bir probleme yol açar mı? Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Yeni mesajlar