Alman_ kullanıcısının son içeriği

1. Alman_

MT-25 2016 ÇALINDI KENDİ MOTORUM

Uzun süredir çalıntı haberleri görmüyorduk. Geçmiş olsun çok. Açıklamasını zaten yapmışsınız ama hiç fotoğrafı yok mu fotosu olsa daha akılda kalıcı olurdu.
  2. Alman_

"motosiklet tehlikeli değil ki" diyen motosiklet eğitmeni

Tehlikeye neden olan durum ne peki ? Düşmesi mi dengede duramıyorsa bir kişi ya sürmeyi beceremiyorsa zaten sürmesin. Diğer dış etkenler malum. Motor tehlikeli demek yav he he tehlikeli motor. Binmeyin o zaman garanti hayatınızı yaşayın. Motosiklet eğitmeniyim diyen kişilerin ne dedikleri de...
  3. Alman_

Plakaya Yazılan Ceza Anında Sisteme Düşüyor mu?

15 dk sonra mailime e devletten plakaya yazılan ceza olarak gelmişti.
  4. Alman_

Plakam Düştü Bildiremiyorum

Eski motorumda 2 kere plaka düşürdüm. Karakola gittiğimde tutanak tutturup trafik şubeye oradan da notere yönlendirdiler. Sizin başvurduğunuz karakol fos çıkmış herhalde. Çerçeveli plakalık kullanınca düşmedi daha. Sonuç alana kadar farklı karakolları dene ya da cimere yaz bir uyarı yedikten...
  5. Alman_

Cezası 20 bin liraya yükseldi: Direksiyon başında cep telefonu kullanmak

Kanunen var olup %1'iuygulanan bir cezacık. Trafikte gördüğüm %90 ının elinde cep telefonları ile oynuyor. Çok yavaşladı ise mesaj yazıyordur ya da video izliyordur.
  6. Alman_

Motorum Trafikten Men Edildi Ne Yapacağım

Forumdaki apaçiler gün yüzüne çıkmış aynalara bakmak zor geliyormuş. :D
  7. Alman_

Stop çakar takmak istiyorum

Muayeneye gidince söktür yoksa ağır kusurdan kalırsın al sana ek bilgi sayın apaçi
  8. Alman_

Açık renk ekipman işe yarar mı? Hangi kask ve mont tercih edilmeli?

Kaskı da montu da (kışlık ve yazlık olmak üzere iki adet) motoru aldığımdan beri açık renklerde giyerim. Kasklarda da beyaz ağırlıklı olmak üzere siyah beyaz kaskları daha çook beğeniyorum ve kullanıyorum. Tek dezavantajı sadece yaka kısmı çok çabuk kirleniyor. Ama sorun yapmıyorum.
  9. Alman_

6-12 Ekim 2025 Güneydoğu turu.

Hep doğu ile güneydoğuyu gezmek istiyorum bir türlü mümkün olmuyor. Güneydoğuyu ayrı doğuya ayrı gezmek istiyorum. Güneydoğuda Mardinide rotanıza eklersiniz sandım eklememişsiniz. :) Ülkenin gezilecek görülecek o kadar çok yeri var ki ciddi zaman ve maddiyat gerekiyor. Aklıma takılan 5. günüz de...
  10. Alman_

Maxi Scooter Önerisi

Al satçılar piyasa da çok. Ben burgmandan önce 2 defa eski kasa 2015, 2016 model 83 bin km ye kadar kullandım. Wp grbundan ölü fiyatına arkadaşa verdim. Para denkleştirerek Burgmanı aldım. Şimdiki motorla 200 250 km ancak gidebiliyorum. Gücünden dolayı senede uzun yola kaç defa çıkıyorum ki diye...
  11. Alman_

Maxi Scooter Önerisi

Sym adx 250 yi bekliyor kullanıcıları. 16 lt benzin deposu ile 400 500 km gezilir bir depo ile ben de düşünmüyor değilim. 300 lükleri sadece 2024 model olarak var sadece. Sebebini bende anlamadım. Şu an ki kullandığım motor 111,500 küsür km ye geldi artık. :)
  12. Alman_

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Bu arada pazar günü hava yağmurlu gözüküyor. :)
  13. Alman_

Eski model Kawasaki Versys 650 alınır mı ?

Yanlış hatırlamıyorsam şimdiki motorunuzu alırken de konu açmıştınız epey kararsınız sanırım xmax 400 ü kaç km kullandınız ki? Büyütmeye çalışıyorsunuz ve yine kararsınız. :) Motorların herhangi bir piyasası yok herkes kafasına göre fiyat yazıyor gözlemlediğim kadarıyla. 10 yaşından büyük...
  14. Alman_

Ses İsteyene Ses, Şekil İsteyene Şekil- Lifan V16

Vergileri dahil fiyat mı?
  15. Alman_

Kucuk sehir ici scooter tavsiyesi

sym kendi sitesine baktım çanakkaledeki yetkili servisleri :D Demek ki sorun HONDA servislerinde :D :D Konuya gelecek olursak sele altını bilmiyorum ama tercihim adx 125 olurdu 15 lt benzin deposu var git babam git :D

Yeni mesajlar