Alman_ kullanıcısının son içeriği

1. Alman_

Bu nasıl bir muktedirlikdir?

Şaşırtmadı nedense bizdekileri hatırlattı ondandır belki. :)
  2. Alman_

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Yok kardeş bankada çalışıyorum.
  3. Alman_

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Benim şikayetimde 2 3 hafta önce perpa ya ito'da işim varken dış motorların parkettiğim yere eşek kadar yer olmasına rağmen dibime kadar girmiş öyle bir park etmiş ki motora binmem mümkün değil. Yakıcı güneşin altında sağlam küfür ettim sahibine direksiyonu kilitli olmasına rağmen sürdüm ileri...
  4. Alman_

Motosiklete Kasko Yaptırmak Mantıklı mı?

250 lik joymax i allianzdan kasko yaptırmıştım arefe günü akşamı yolda kaldım tosya da otel, çekici haklarını kullanmıştım. Sonraki yıllar çıkarmadım daha çok çıkar diye. :)
  5. Alman_

Motosiklete Kasko Yaptırmak Mantıklı mı?

Son zamanlarda reklamlarda denk geldiğim quick sigortanın kaskonomiq diye bir yerden teklif aldım. 4290 tl neden bu kadar ucuz diye hinlik vardır diye yaptırmadım soracağım soracağım diyorum buraya unutuyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz ? Kymco 250 lik motora teklif çıkmadı.
  6. Alman_

X-Max 250 Yeni Motor Blogu Yapılmış Alınır mı?

2015 model , 65 bin km deki x max i 85 bin tl ye vermesi garibime gitti motor bloğu dediği olay buz dağının göründüğü tarafıdır. Kesin bit yeniği vardır. Ben olsam almam.
  7. Alman_

NS 200 Hararet sorunu

Benim motorun radyatörü delinmişti kılcal çatlak vardı değiştim sorun ortadan kalktı ama benim motor 14 model 110 bin km de yapmıştı. :) Hararetli kullanma ileride sağlam masraf çıkarır.
  8. Alman_

Park cezası

Yol kenarına koysak ya çarparlar ya bir kaç kişi gelip yüklenip karga tulumba motoru kaldırıma çekerler (2. seçeneğe son zamanlarda çok rastlıyorum). Kaldırıma koysak ceza yiyoruz bk gibi ülkede yaşadığımızın kanıtı çözüm yerine ceza yazmanın daha kolay olduğunu bildikleri için bu bktan düzen...
  9. Alman_

Kaza değil cinayet: Tıp fakültesi öğrencisi Yaren Mercan (22)

Haber sonunda yazan "eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi." yazıdan anlayan biri var mı ? ne gibi eksiklikler vardır ki?
  10. Alman_

SYM Mamba vs ADX 125

Adx alırdım 1 depo ile 400 km yol gidersiniz tip şekil şukulda var.
  11. Alman_

Plakaya Yazılan Ceza Anında Sisteme Düşüyor mu?

15 dk sonra mailime e devletten plakaya yazılan ceza olarak gelmişti.
  12. Alman_

Plakam Düştü Bildiremiyorum

Eski motorumda 2 kere plaka düşürdüm. Karakola gittiğimde tutanak tutturup trafik şubeye oradan da notere yönlendirdiler. Sizin başvurduğunuz karakol fos çıkmış herhalde. Çerçeveli plakalık kullanınca düşmedi daha. Sonuç alana kadar farklı karakolları dene ya da cimere yaz bir uyarı yedikten...
  13. Alman_

Cezası 20 bin liraya yükseldi: Direksiyon başında cep telefonu kullanmak

Kanunen var olup %1'iuygulanan bir cezacık. Trafikte gördüğüm %90 ının elinde cep telefonları ile oynuyor. Çok yavaşladı ise mesaj yazıyordur ya da video izliyordur.
  14. Alman_

Motorum Trafikten Men Edildi Ne Yapacağım

Forumdaki apaçiler gün yüzüne çıkmış aynalara bakmak zor geliyormuş. :D
  15. Alman_

Stop çakar takmak istiyorum

Muayeneye gidince söktür yoksa ağır kusurdan kalırsın al sana ek bilgi sayın apaçi

Yeni mesajlar