Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim şikayetimde 2 3 hafta önce perpa ya ito'da işim varken dış motorların parkettiğim yere eşek kadar yer olmasına rağmen dibime kadar girmiş öyle bir park etmiş ki motora binmem mümkün değil. Yakıcı güneşin altında sağlam küfür ettim sahibine direksiyonu kilitli olmasına rağmen sürdüm ileri...
250 lik joymax i allianzdan kasko yaptırmıştım arefe günü akşamı yolda kaldım tosya da otel, çekici haklarını kullanmıştım. Sonraki yıllar çıkarmadım daha çok çıkar diye. :)
Son zamanlarda reklamlarda denk geldiğim quick sigortanın kaskonomiq diye bir yerden teklif aldım. 4290 tl neden bu kadar ucuz diye hinlik vardır diye yaptırmadım soracağım soracağım diyorum buraya unutuyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz ? Kymco 250 lik motora teklif çıkmadı.
2015 model , 65 bin km deki x max i 85 bin tl ye vermesi garibime gitti motor bloğu dediği olay buz dağının göründüğü tarafıdır. Kesin bit yeniği vardır. Ben olsam almam.
Benim motorun radyatörü delinmişti kılcal çatlak vardı değiştim sorun ortadan kalktı ama benim motor 14 model 110 bin km de yapmıştı. :) Hararetli kullanma ileride sağlam masraf çıkarır.
Yol kenarına koysak ya çarparlar ya bir kaç kişi gelip yüklenip karga tulumba motoru kaldırıma çekerler (2. seçeneğe son zamanlarda çok rastlıyorum). Kaldırıma koysak ceza yiyoruz bk gibi ülkede yaşadığımızın kanıtı çözüm yerine ceza yazmanın daha kolay olduğunu bildikleri için bu bktan düzen...
Eski motorumda 2 kere plaka düşürdüm. Karakola gittiğimde tutanak tutturup trafik şubeye oradan da notere yönlendirdiler. Sizin başvurduğunuz karakol fos çıkmış herhalde. Çerçeveli plakalık kullanınca düşmedi daha. Sonuç alana kadar farklı karakolları dene ya da cimere yaz bir uyarı yedikten...
Kanunen var olup %1'iuygulanan bir cezacık. Trafikte gördüğüm %90 ının elinde cep telefonları ile oynuyor. Çok yavaşladı ise mesaj yazıyordur ya da video izliyordur.