Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, SYM fiddle 3 200i motorumla kaza yaptım. Tamamı grenaj olmakla birlikte Varyatör Kapağı ve Motor Askı Demiri değişecek. Motor 8 binde ve motorun yarı fiyatı teklif çıkardılar. İstanbul içi önerebileceğiniz uygun fiyat verebilecek yer var mı?
Teşekkürler
Arkadaşlar geçen hafta mevcut ehliyetime A2 yazdırarak teslim aldım. Eve geldim ve bir de ne göreyim. Saģlık raporum da gözlüklü olarak araç kullanabilir yazıyorken ehliyetim de bu alan boş bırakılmış. Yani gözlüksüz kullandığım da bana yasal olarak herhangi bir yaptırım da bulunamazlar. Peki bu...
Önümüzdeki ay sonu sınava gireceğim. Bende şimdiden ilanlar da motosiklet bakmaya başladım. Tarz olarak chopper modeline yakınım. Motosikleti uzun yoldan çok İstanbul içi tamamen keyfi amaçlı sürmek için alacağım. Başından beri aklımda sıfır olarak alabileceğim "Kuba Superlight 200" vardı. O...