Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar motorum 2011 model olup 14600km'dir. Motoru 1 ay önce aldım ilk sürüşümde karşılaştığım kalkış sırasındaki titreşim ve alt devirlerin çok yavaş olması ve ısınınca kayış kaçırması beni çok üzdü.
İnternette biraz araştırdım jcosta ön varyatörün bu sorunlardan tireşim ve alt...
Merhaba arkadaşlar honda sh300i 'yi yeni aldim uzun yolda 150km hizla stabil gidiyor 155km gibi kesiciye giriyor alirken birisi bu motora ozel performans kit var satiliyor 175km hiz rahat yapiyor dedi o zaman motor almanin heycani ile o kisiyle detayli konusamadim gerçenten boyle birsey varmi...
Merhaba arkadaşlar, Kask almak istiyorum bütcem 1250 tl aşağıdaki kasklar hakkında deneyimi bilgisi olan arkadaşlar varsa tavsiyelerini rica ediyorum.
Kask Bedenim : Medium
Renk : Mat Siyah ( Sonradan,da boyatabilirim )
* MT - Revenge Privilege Karbon Fiber Kapalı Kask (Sharp 5*) 1,135tl...
Merhaba arkadaslar Sony HDR AS-15 video kamera ve gidon aparatı aldım ilk çekimimi de bayramda yaptım görüntü olarak memnunum ama ses istediğim gibi değil aşağıdaki linkini paylaştıgım videodaki sesi nasıl yakalayabilirim bilgisi olan arkadaslar varsa yardımlarını rica ediyorum saygılar...