AliTasc1 kullanıcısının son içeriği

1. AliTasc1

Herkes biraz gülmeli hayatta :)

Gülmek herkese yakışır. Siz de gülün , gülün ki dünya daha güzel bir hal alsın. -Ama gerçekleri asla göz ardı etmeyelim. Lütfen ekipmansız , ve dikkatsiz motosiklet kullanmayınız. Ve bu konuda elinizden geldiğince kendiniz gibi çevrenizi de bilinçlendirin. Çünkü ; para , pul bunların hepsi...
  2. AliTasc1

Sakin bir yer...

Sizde hayatınızda bazı şeylerin gereksiz olduğunu hiç düşündünüz mü ? http://thequietplaceproject.com/thequietplace/tr site tam anlamıyla bize gereksiz olan ne varsa gösteriyor. Bence başarılı. Düşününce çok derin anlamlar çıkartılabilir. Denemenizde fayda var.. ''Telefonunuzun sesini kısın''
  3. AliTasc1

Herkese iyi akşamlar

Cümleten hayırlı akşamlar , keyifler nasıl ? İyisiniz inşallah. İzmit bugün biraz serin , artık kış ''ben geldim'' dedirtiyor. :) ::gazla::::gazla::
  4. AliTasc1

GENİŞ ÇAPLI KARŞILAŞTIRMA (TAVSİYE EDİLİR)

2015 HYOSUNG GT 250R VS HONDA CBR 250R KARŞILAŞTIRMA TEMEL ÖZELLİKLER HYOSUNG HONDA Tipi Racing Racing Vites Türü Manuel Manuel Beygir Gücü 28.04 hp 27 hp Motor Hacmi 249 cc 250 cc Azami Tork...
  5. AliTasc1

Tavsiye??

Herkese merhaba yeni üyelerden birisiyim yavaş yavaş alışıyorum forma güzel dikkat çekici konular var okuyup bilgileniyor insan ama bazılarını tarihi eski olduğundan dolayı güncel bir konu açmanın zararsız olacağını düşündm :) Cbr250r Gt250r arasında gittim geldim ama gt250r alacağım...
  6. AliTasc1

Yardımlarınızı bekliyorum.

Öncelikle herkese merhaba. Birçok form dolaştım ama içime sinen tek form burası oldu ve kayıt oldum. Bende motor dünyasna giriş yapmaya başlayanlardanım hayırlısıyla. Genel olarak artık gecem gündüzüm araştırmakla geçiyor çünkü motor konusunda buradaki arkadaşlar kadar bilgili olduğumu...

Yeni mesajlar