alipasa85 kullanıcısının son içeriği

1. alipasa85

Kusursuz SHOEI Qwest KASK (sıfırı 1424 TL)

3,5 ay önce Motosikletaksesuarları Mağazasından aldığım kaskı, YAMAHA R25 motorumu sattığım için özel fiyata satıyorum, hiçbir sıkıntısı yoktur, aldığım gibidir, toplamda 1000 km ancak kullanmışımdır, şu anki fiyatı 1424 TL'dir. Ben hiç pazarlıksız nerdeyse yarı fiyatına 800 TL istiyorum...
  2. alipasa85

Kusursuz 6 aylık 59 plaka 2016 model R25 (istanbulda)

Tertemiz kusursuz motorumu sürmeye zaman bulamadığımdan satıyorum, zaten hobi amaçlı kullanmak için aldım, yaz aylarında güzel güzel sürdüm, ancak artık hiç zaman bulamıyorum, tüm ayrıntılar ilandadır...
  3. alipasa85

2,5 aylık REVİT Raceway Kırmızı Beyaz Mont (Medium Beden)

2,5 ay önce Motosikletaksesuarları Mağazasından 800 Küsür Liraya aldığım montu, deri monta geçtiğim için satıyorum, hiçbir sıkıntısı yoktur, aldığım gibidir, toplamda 1000 km ancak kullanmışımdır, şu anki fiyatı 872,91 TL'dir. Ben hiç pazarlıksız yarı-fiyatının altına 400 TL istiyorum, İstanbul...
  4. alipasa85

Son zamanlarda A sınıfı ehliyet alan? Harçlar?

Merhabalar arkadaşlar, salı günü Emniyette randevum var, evraklarım tamam ancak ne kadar harç yatırılacağı ile ilgili kesin bir bilgi bulamadım, bankalarda çalışan arkadaşlar siz ne kadar sölerseniz o kadar yatırıyor, çok fazla bilgileri yok, son günlerde A sınıfı ehliyet alan ve harç bedelleri...

Yeni mesajlar