aliozturk36 kullanıcısının son içeriği

1. A

Tel jant Akor ayarı yapan servis önerisi olan var mı (ANKARA)

Öncelikle iyi forumlar. Lastik değişimini yapan usta ne yazık ki jantı zorlayarak akor ayarını bozmuş. Ankara'da düzeltebilecek usta bulamadım. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  2. A

WR 125 R lastik önerisi için yardım gerekiyor.

Arkadaşalar merhabalar Yamaha WR 125 R için lastik önerisine ihtiyacımız var. Motoru %60 asfalt, %40 arazi ağırlıklı olarak kullanmaktayım. Bu yaz Ankara'dan çıkıp Karadeniz sahil yolu üzerinden Gürcistan'a gitme planım var. Motosikletin üzerinde metzeller mc 360 mid hard arazi lastikleri var...
  3. A

Kışa girerken soğutma sıvısı değişimi sonrası kaçak

Merhabalar iyi forumlar, Başlıkta belirttiğim üzere wr 125 motorumda kış için eski soğutma sıvısını boşaltıp yarı yarıya antifriz su karışımı koydu ustamız. Sonuç olarak su kaçakları başladı. Konu ile alakalı internette pek çözüm bulamadım. motor bloğundan ve hortumlardan kaçak var. Hortumlar...
  4. A

Wr 125 R motordan gelen acaip ses

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Yaklaşık 3 ay önce aldığım yamaha wr 125 r motosikletimin yağını değiştirdikten sonra (Castrol 10-40W) motorda tıkırtı sesi gibi bir ses ortaya çıktı. Eski sahibi motora motul 5-30W yağ koyduğunu söylemişti. Motorda yağ eksiltme, mavi duman gibi bir...

Yeni mesajlar