Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaklaşık 2 ay 1700 kmdir motor kullanan biri olarak:
Motor seçimi çok daha detaylı düşünülecek tartışılacak bir mesele arkadaşlar da öneride bulunmuşlar baya o yüzden oraya girmiyorum.
Ekipmana ciddi bir harcama olacağını bilerek motorunu seç. Motor, tescil, sigorta, mtv gibi pek çok ödemeyi...
Bana da öyle geliyor ama usta öyle dediği için oynamaya da çok niyetli değilim daha çok hafif açtım sadece boşluğu artırdım yani. Bir sorun olursa en azından usta sen böyle ayarladın derim diye düşünüyorum.
Lastik Metzeler Enduro 3 Sahara var üstünde
Muhemelen öyle hocam çok boşluk vardı bugün yaptırdım debriyajımı çok az boşluk olacak şekilde boşluk bıraktı usta ayarının iyi olduğunu söyledi kullanırken zorlanıyorum ama alışıcaz inşallah
1759943762
Tel yapıldı ancak çok az boşluk var şimdi usta ayarının iyi olduğunu söyledi kılavuz 10 20 mm...
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 ay önce 2025 trafiğe çıkışlı 0 km bir Hero Xpulse aldım. Motorum Euro5+ olan yenilerinden. 1600 kmde bir yaylada gezerken debriyaj kolundaki boşluk bir anda gitti. İlçe merkezine kadar eğimden faydalanarak indim ancak sonrasında motor yürümedi. Fabrika kullanıcı...