alifurkan52 kullanıcısının son içeriği

1. A

AEA BULUŞMASI

Dostlar selamlar altınelbiseliadam instagram hesabından bir paylaşım yapıldı ve buluşma düzenleniyor anladığım kadarıyla. Sevgili kabile üyelerim; daha fazla tatava yapmayayım, 25 Temmuz 2023 Salı günü saat 18.30'da aynı yerde yani "beni en son bıraktığınız yerde" olacağım, görüşmek üzere. Acaba...
  2. A

Qj Motor hakkında düşünceleriniz ?

Ülkemize yeni giren çinin en büyük motosiklet şirketi QJ Motorun motorları hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ülkemize jawayı getiren blue motor getiriyor ve bol parça garantisi veriyorlar ( özellikle BÜYÜK HARFLE belirtmişler :D ) . 69 bin liraya srk125s modelini inceleme şansı buldum 125 lik model...
  3. A

Egzoz Patlatmak

Dostlar selamlar . Benelli 125s motoruma egzoz takmak istiyorum . Hangi işlemler le egzoz patlatma / popcorn dediğimiz olay olabilir ya da 125cc tek silindir le bunlar olabilir mi ? 250nk yı MT25 gibi çatara patara yapanlar var tek silindir olmasına rağmen . Tabii ki bir R25 sesi beklentisi...
  4. A

3-4000 arası kask önerisi

Dostlar öncelikle herkese iyi forumlar . Motora yeni başlıyacağım kask için 3 ile 4 k arası bir bütçe ayırdım ( diğer ekipmanlar için ayrı bütçem var ) . Aklımda olan model mt helmets revenge 2 ya da Thunder 4 . Piyasada mt nin vizör kıtlığı var gibi duruyor . Ayrıyetten denemeden almak...
  5. A

1.85 Boy 770mm sele küçük durur mu ?

Dostlar öncelikle herkese iyi forumlar . A1 Ehliyetim var . Boyum 1.85 , 80 kilom var . Bütçem 40 ile 70 arası aklımda 125 lik olarak benelli 125s var sele yüksekliği 770mm . Yani küçük . Ama bi yandan şöyle bakıyorum R25 inde sele yüksekliği 780mm arada 1 cm var . Altımda küçük durur mu ? Aynı...

Yeni mesajlar