Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar;
30.10.2017 tarihinde kırmızı ışık ihlali yapan bir sürücü yüzünden kaza geçirdim. Bende ufak tefek sıyrıklar haricinde bir şey yok fakat araç perte çıktı (Yetkili servis:13.500 masraf çıkardı). Hafta içi yaptığımız görüşmede aracın ihale aşamasının tamamlandığını söyleyip...
Merhaba arkadaşlar;
Motosikletime full sistem egzoz almayı düşünüyorum,2 seçenek arasındayım.
1. Akrapoviç gp titanyum racing line
2. Mivv suaono black full sistem
Akrapoviç i canlı dinleme fırsatım oldu fakat mivv i sadece videolardan dinledim. Mivv görüntü olarak beni cezbediyor akrapoviçten...
Merhaba arkadaşlar;
Motosikletimi hırsızlık olayları ve dış etkenler sebebi ile dışarıda bırakmak istemiyorum. Apartmanımızın müsait bir köşesine ortam ile uyumlu görüntüyü çok fazla bozmayacak güvenli bir garaj yapmak-yaptırmak istiyorum... Novagaraj ve motokabin firmalarını araştırdım...
Selamlar arkadaşlar;
Cuma günü fuardan knox handroid eldiven aldım (motomax standından) 520 tl civarı bi para ödedim fakat eve gelip eldiveni tedaylı incelediğimde biraz yıpranmış gibime geldi. Onu geçtim kafama en çok takılan kısım üzerinde made in china yazısını görmem oldu. Kullanıcı...
Herkese selamlar;
Bu motosiklet hakkında bilgisi olan var mı? Türkiye'ye gelecek mi gelecekse ne zaman ve tahmini fiyat??? Motor hakkındaki görüşlerinizi de merak ediyorum ben oldukça beğendim açıkçası...