Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm lar ben 150 cc motor kullanıyorum suanda arada gsf650 bandit kullanıyorum 600cc veya 650 cc bı motor almak ıstıyorum
bırkac motorun arasında kaldım bılen varsa yardımcı olabılırmı acaba
sehır ıcı ve uzun yol ama gelnelıkle sehır ıcı kullanıcam
3 adet motorun arasında kaldım bütcem...
ÖNCELİKLE SLM LAR BEN 10.000 LE 12.000 ARASI BI MOTOR ALMAK ISTIYORUM AMA IKINCI EL JAPON MU ALMAK DAHA IYI
YOKSA SIFIR MI ALMAK DAHA IYI OLUR SIZCE BENIM ISTEDIGIM 4 SILINDIRLI HAVA SOGUTMALI BI MOTOR
HEM SEHIR İCİNDE HEMDE UZUN YOLDA KULLANABILECEGIM BI MOTOR ARIYORUM SOLE BI BAKTIGIMDA TNT...
slm arkadaşlar ben suan yuki150 ustat kullanıyorum ve 250 lık motor almak ıstıyorum
hem sehır ıcınde hemde uzun yolda bana sıkıntı cıkartmıcak bı motor arıyorum yaklaşık 15 gundur bu 4 motordan bırı olcak ama sızlerınde onerısını almak ıstedım 1 2 ay sonra uzun yola gıdıcem yaklaşık 2000km...
öncelıkle slm lar beb yenı uyeyım buraya ben suanda yukı ustat 150 kullanıyorum ve 250lik racing almak ıstıyorum
bütçem 6.500 7.000 tl bana yardımcı olurmusunuz hyosung gt250r nası bı motor dur yardım edermısınız ...
şimdşden tskler yardımlarınız ve tavsıyelerınız ıcın