ali atasayar 'in en son etkinliği

• A
    ali atasayar , Moto Sohbet forumunda tvs raider 125 zincir yağı önerisi başlıklı bir konu başlattı.
    2000 kmdir yağlamadım cır cır sesler gelmeye başladı artık temizlemek içinde bişey lazım önerirseniz temizlik + yağlama için marka sevinirim
  • A
    ali atasayar , winter grip 2 alınır mı başlıklı konuya cevap yazdı.
    önümüz yaz yaz için hangi lastiği önerirsiniz olmadı yaz için stok lastiği kullanmayı düşünüyorum
  • A
    Forumda Winter Grip'i benden fazla kullanan çıkarmı bilmiyorum, aklınıza gelebilecek her koşulda kullandım parasının hakkını fazlası ile...
  • A
    ali atasayar , winter grip 2 alınır mı başlıklı konuya cevap yazdı.
    geçen gün siz önermiştiniz zaten bu lastiği başka fikirlerde alayım diye açtım konuyu teşekkürler tekrardan
  • A
    ali atasayar , Moto Sohbet forumunda winter grip 2 alınır mı başlıklı bir konu başlattı.
    tvs raider motorum var stok lastikleri mevcut 4 mevsimlik lastik arıyorum beni idare edicek lastik arıyorum bir çok kişi wintergrip-2 yi...
  • A
    ali atasayar , lastik önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    evet kuru havalarda bile kayıyor zaten olabildiğince yavaş geçmeye çalışmıştım fakat geçmek zorundayım evime gitmek için 1774207806...
  • A
    ali atasayar , Moto Sohbet forumunda lastik önerisi başlıklı bir konu başlattı.
    dün lastik kaydı düştüm birazda benim hatam tabiki, acemiyim aynı zamanda bu arada tramwayın demirlerinde kaydım yağışlı havada neyse...

Yeni mesajlar