Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar internette gezinirken motosikletlerde sanırım egzozdan alev çıkmasını sağlayan kit varmış çok aradım ama bulamadım bazı yerlerde buji falan bişeyler karıştırmışlardı :) bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilirmi :D
:silent: Saat 15.30 Gibi Bandırma-Gönen Otobanında Yavaş Yavaş gidiyordum biraz gazı açayım dedim. Neyse devam ettim 110-120 Derken Bi anda Motor Elektrikleri Kesti. Hemen Sağa Yanaştım. Baktım Marş Basıyor.Ama Motor Çalışmıyor Sonra Vurdurmayı Denedim Çalıştı Gaz Verdim Boğuluyor Gibi olup...
Motoru değiştirme aşamasında bayağı ilerledim bütün elemeleri yaptık :P Drift ve Ybr arasında kaldım
Aslında YBR Düşünüyordum ama maks. hızını duyunca soğudum motordan drifte yakınlastım onun hakkında araştırma yaptım mondialden uzak dur falan diyorlar arkadaşlar bütçem 5000 tlye kadar...
Merhaba arkadaşlar ben motorumu değiştirmeye kara verdim.4 motor arasında takılı kaldım.kuba 200cc performansı iyi olur diye düşünüyorum fiyatı 3.200-3.500 arası değişiyor kullanan arkadaslara sordum hepsi iyi güzel falan diyorda bir sürü forum gezdim hiçbirinde bu model ile ilgili güzel yorum...
Merhaba arkadaslar ben bisan wrc 125 aldım yaklasık 20 gün once sonra bi arkadasımdan duydum sanırım bu motorların gücünü arttırabiliyormusuk dogrumudur bu dogruysa ne kadarada yapabilirim bunu ?
Merhaba arkadaslar siteye yeni katıldım bu ilk konum :D
Benim İlk motorum Kuba CG150ydi Sonra Bi kaza geçirdim bende motoru satmaya karar verdim daha sonra bundan 15 gün önce
bisan wrc 125 aldım Motorun çekişini tork gücünü falan çok beğendim hemen kafa kaldırabiliyor
Motor Tipi : Dört...