akandios kullanıcısının son içeriği

1. akandios

Dijital gösterge arızası

Merhaba AliExpressten aldığım gösterge böyle bir arıza veriyor nedeni nedir https://youtu.be/-KIrXjFSRDY
  2. akandios

6, 7 ayda bir statör(sargı) bozulması

Merhabalar MT ailesi,motorum MZ sporstar 125 (motoru orijinal değil Kanuni Breton 125 motoru takılı ,orijinal motoruyla aynı ) geçen sene bu zamanlarda motorum arıza yapmıştı çalışmama, tekleme,kornaya basınca stop etme , arızayı 5 ay aradım en sonunda statör olduğuna kanaat verip değiştirdim ve...
  3. akandios

Ön tekerden takur tukur sesler geliyor

Öncelikle merhaba MT ailesi.Motorum MZ ETZ 150 bir kaç gün önce ön jantı değiştirdik ,yeni jantı takarken teker mili biraz zor geçti ve işi bitirdiğimizde jant biraz sıkıyor gibi dönmeye başladı.İlk başlarda ''gırç gırç gırç'' ses yapmaya başladı.dün ise ''takur tukur'' sesler gelmeye...
  4. akandios

Motor ısınınca Çalışmıyor ,ancak vurdurarak çalışıyor ,

Merhaba,Mt ailesi Motosikletim kanuni breton125 motor ısınınca Çalışmıyor ve ancak vurdurarak çalışıyor (dün vurdurmaylada çalışmadı 1 kmelimde iterek döndüm)çalışınca giderken gaz vermesseniz sanki ateşleme kesmiş gibi yığılıyor eğer yüksek devirdeyseniz(6000rpm) tekrar toparlayıp açılıyor...

Yeni mesajlar