AhmtuyuR kullanıcısının son içeriği

1. AhmtuyuR

Lifan lf250b aksesuar ?

Merhaba arkadaşlar, lifan lf250b 2011 modelini yeni almış bulunmaktayım çanta haricinde motor çıplak duruyor ve doldurmayı düşünüyorum aklımdaki parçaları nereden bulabilirim ? ucuz ve uygun parça hangisi olur bilemiyorum ön koruma demiri sissy bar uygun kartal gidon ve değişimi için uzun...
  2. AhmtuyuR

Chopper Önerisi ?

arkadaslar yakın zamanda elimi bir miktar para geçeçek, elimdeki ramzey qm 250'den artık ayrılmak istiyorum 9-10 bin falan verebilirim fakat hangisini almalıyım karar veremedim öncelikle 2015 - 2014 model olmalı ki sorun sıkıntı yaşamayayım Lifan lf-250b rks cruiser 250 hyosung gv 250 bu 3...
  3. AhmtuyuR

Chopper cahiline biraz yardım. QM 250

Merhaba motorcu arkadaşlar, hemen hemen 2 ay oldu aldım motoru, biraz bilgi verirseniz çok sevineceğim. biraz cahilim bu konuda Ramzey QM 250 2010 model ön arka lastik satın almak istiyorum nasıl bulucam ? yağ değişimi için en uygun yağ hangisi ve ne kadar sürede değiştirmeliyim ? zincir...
  4. AhmtuyuR

Chopper'a kask önerisi ?

merhaba motodostlar, forumda ve motosiiklet konusunda yeniyim, chopper hevesim var ve uygun kask arıyorum açık kask istiyorum ama tecrübelerinize ihtiyacım var. şu anlık ramzey qm 250 var ona yakışacak bir kask arıyorum. fazla maliyetli olmasa iyi olur benim bulduklarım bunlar...
  5. AhmtuyuR

cruiser ön basamak değişimi ??

merhaba arkadaşlar, heves ile aldığım ramzey qm 250 cruiser'e severek biniyorum fakat ön palet basamak fren kontrolümü engelliyor. oraya cubuk şeklinde hangi motorun basamağını taksam uyar ? sahibinden'de baktım hiç değiştiren kişi yok. bitek qingqi qm 250'de gördüm ama o markanında yedek...

Yeni mesajlar